Rosiile trecute prin Pucheni sunt otravite cu mai multe substante

31 Mai 2023, 13:56 | 8999 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Rosii

Fermierii care-si duc rosiile la Pucheni (marea majoritate) le trateaza cu tot felul de substante chimice interzise. De ce? Pentru ca nu raspund in fata cumparatorului. Li se pierde urma.

La Pucheni, fermierii primesc mai putin de jumatate din pretul de la piata si normal ca trebuie sa scoata si ei profit si le stropesc cu substante chimice pentru a se coace cat mai repede.

Citeste si: Pro(stim)movam Izbiceniul, nu politicienii mincinosi si prosti. Ziua comunei - Ansamblul folcloric "Politicienii mincinosi si hoti", solist vocal Marian Gulie

De la Pucheni isi cumpara marfa pietarii, asa-zisii producatori de la oras sau tarabagiii. Ce stiu astia despre ce vand?!

Nu mai trebuie sa cumparam decat de la adevaratul taran. Cand taranul producator vinde la taraba, atunci el raspunde direct in fata celui care cumpara si a institutiilor statului.

Cand le duce la Pucheni, taranul nu mai poate fi tras la raspundere, i se pierde urma, s-a spalat pe maini. Pucheniul functioneaza ca o "spalatorie" de rosii otravite si  de bani.

Statul roman stie despre ce e vorba dar nu face nimic pentru ca isi primeste dreptul de la aceasta mafie si de la importatori.

Cum sunt otravite legumele: prima stropeala e la tarani, a doua este evaziunea fiscala, la fel de periculoasa. S-ar putea sa mai fie stropite cu tot felul de substante pentru a nu se strica asa repede. 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.