Pro(stim)movam Izbiceniul, nu politicienii mincinosi si prosti. Ziua comunei - Ansamblul folcloric "Politicienii mincinosi si hoti", solist vocal Marian Gulie

31 Mai 2023, 08:27 | 1244 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Politicieni

Politicienii s-au promovat in fata locuitorilor zonei, in loc sa promoveze zona legumicola Olt la nivel national.

Cum trebuie facut?! Toate comunele din Olt sa se uneasca, CJ OLT trebuie sa o faca, Marius Oprescu presedintele CJ Olt a fost prezent, si sa organizeze un festival judetean, pe care sa-l promoveze la nivel national.

Exemplu: "Traditii - Festivalul oltenilor legumicultori".  Asa s-au promovat politicienii in fata locuitorilor din Izbiceni si localitatile limitrofe. Bani aruncati in vant. 

Ce a scris nea Marian Gulie e zero barat, tot e profesor de matematica

 
"Ziua de 28 mai a marcat într-un mod plăcut, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, sărbătoarea comunei Izbiceni.
Sperăm că prin organizarea acestui eveniment ne-am ridicat la nivelul așteptărilor voastre și am reușit să creăm o atmosferă memorabilă pentru toți participanții.
Mulțumim tuturor invitaților speciali care ne-au ajutat să promovăm frumusețea și tradițiile comunei noastre. (n.r. in fata cui v-ati promovat? Voi in fata locuitorilor zonei)
Mulțumim oaspeților de seamă din autoritatea politică județeană că și-au găsit timp să ne onoreze cu prezența și că ne sprijină dezvoltarea locală la tot pasul. (n.r. vrajeala si minciuni, adevarul e altul)
La mulți ani, Izbiceni!"
Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.