Sufletul s-a ales de Turnu-Măgurele, domnule primar.

12 August 2010, 00:39 | 1634 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

 De 14 ani munceşte pentru oraş cu rezultate aproape zero. Ne-am întrebat, ca mulţi locuitori ai oraşului, de ce nu se văd rezultatele.

 Au trecut 14 ani, trebuia să vedem şi lucruri bune făcute de primar. O recentă declaraţie a domnului primar ne-a lămurit. Referitor la viitoarele alegeri locale, domnul primar a declarat: "Eu sper că le voi câştiga şi sunt dintre puţinii care au muncit cu sufletul". Din punct de vedere logic, se spune : "sunt printre puţinii, nu, cum spune profesorul-primar, dintre puţinii", însă nu trebuie să căutăm logică în ceea ce face şi ceea ce spune primarul oraşului nostru. Interesant este că, aflăm în sfârşit, dumnealui a muncit cu sufletul.

 Aşa cum spuneam mai înainte, de-astea nu se văd realizările: a muncit cu sufletul, avem sufletul realizări. Domnule primar, cu sufletul nu se face treabă, puneţi mâna şi, împreună cu mulţimea de angajaţi de la primărie, faceţi ceva pentru oraş. Cele spirituale, lăsaţi-le preoţilor şi pastorilor, dumneavoastră trebuie să faceţi muncă pentru oraş. Sunteţi gospodarul oraşului, nu părintele spiritual. Sau poate n-am înţeles noi ce-aţi vrut să spuneţi, lucraţi cu sufletul pentru sufletele noastre, ne doriţi să ajungem mai repede la "locul cu verdeaţă, unde nu există  durere şi suferinţă". Dacă e aşa, va mulţumim la fel. Sperăm că totuşi nu gândiţi aşa, însă trebuie să vă retrageti pentru a medita la nemurirea sufletului şi a lasă pe altcineva să conducă acest oraş.    

 Spuneţi că nu ştiţi ce se va întâmpla în această iarnă cu încălzirea şcolilor şi spitalului, salariile profesorilor şi medicilor, etc, dar 14 ani nu v-ati pus această întrebare? Credeaţi că dacă L.Dragnea este şef al judeţului, oraşul nu are nevoie de o dezvoltare durabuila, de investitori puternici?

 Iată că a venit şi momentul când trebuie să plătiţi, politic şi social, pentru ceea ce aţi făcut în aceşti 14 ani. Decontul se apropie cu paşi repezi, turnenii ştiu că aţi distrus un oraş cu perspective.  Vin vremuri grele pentru turneni, însă vin vremuri politice grele şi pentru dumneata. Tot ceea ce aţi făcut la primărie, reţelele de trafic de influenţă şi de agenţi electorali (apropo, vor fi daţi afară de la primărie şi cei ce au cărat cu maşina personală votanţi la alegeri?) se vor prăbuşi ca un castel de nisip.  Apropo de suflet, o să umblaţi, precum Pavel Ivanovici Cicikov, şarlatanul din romanul "Suflete moarte" al lui N.Gogol, să cumpăraţi suflete. Nu veţi reuşi!

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.