Izbiceni - "Activistul buzoian" a primit un pumn in loc de bon fiscal. Politia a confirmat - noi am fost martori la caratul pumnilor

30 Mai 2023, 01:54 | 1140 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Izbiceni

Izbiceniul e locul unde ti se da un pumn in locul bonului fiscal, iar Politia e martora la caratul pumnilor.

„Activistul buzoian”, un conoscut youtuber, a fost agresat, duminică, 28 mai 2023, în localitatea Izbiceni din județul Olt. Bărbatul, prezent la „Ziua Comunei”, a făcut cumpărături de la patru comercainți, nu a primit bon fiscal de la niciunul, așa că s-a dus la poliție să sesizeze cele întâmplate.

Polițiștii l-au însoțit fără comentarii, în video-ul postat pe canalul său de Youtube fiind prezentat întregul fir al evenimentelor. După ce a primit bonuri fiscale, retroactiv, de la primii doi comercianți, iar comercianții amendă de la polițiști, s-a produs agresiunea. La un moment dat filmarea s-a întrerupt, iar în următoarele cadre bărbatul apare plin de sânge și căutându-i din priviri pe polițiști, pentru a le spune ce s-a întâmplat.

„La data de 28 mai a.c., în jurul orei 14:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Corabia au fost sesizați verbal de către un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din județul Buzău, despre faptul că mai mulți comercianți din comuna Izbiceni nu emit bon fiscal.

La fața locului, bărbatul de 42 de ani a fost agresat fizic de către doi bărbați, în vârstă de 32, respectiv 53 de ani, din județul Olt.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, iar 4 persoane care nu au emis bon fiscal au fost sancționate contravențional, conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 28/1999”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliției Județean Olt despre cele întâmplate.

De la sursa

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.