Profesorii PSD nu fac greva, ci campanie electorala!

29 Mai 2023, 11:30 | 1255 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Caravana

Intitulata pompos ,,Caravana Educatiei" da meditatii gratis copiilor din mediile defavorizate, fara bani, oua, gaini, brinza, rosii, ceapa sau castraveti! Haha-Hahaaaaaa!

In fapt Caravana Rosie vrea sa spele creierele tinere ale copiilor de 14-15 ani, care peste 3-4 ani vor vota pentru prima oara, copii care trebuie indoctrinati de mici: soimi ai patriei, pioneri, utecisti!

In fapt nici macar meditatiile nu au fost acordate ci doar s-au facut poze, s-au dat pachete si diplome! Apoi Caravana Rosie a Educatiei Comuniste de Partid a poposit in Parc Padurea Vedea din Alexandria pentru realimenatare: cefe de porc cu mujdei de usturoi, pomana porcului, tochituri, alcool, tutun, cafea si relaxare!

Sa speram ca soferul nu este Cornel Bleaja-profesorul pedofil pesedist (3 P), care are metode infractionalo-penale de a atrage copiii in autobuze ,,sa ii invete"!

Clic aici

Huoooooooo spargatorilor de greva pesedisti! Oarba dupa voi sindicalisti de cacao rosie si profesori de marxism-leninism!

Clic aici

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.