Dunărea Turris Turnu-Măgurele - va juca în divizia C sau nu va juca deloc!

12 August 2010, 00:29 | 1522 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

Echipa de fotbal a oraşului, Dunărea Turris, se află într-o situaţie foarte grea. După promovarea obţinută, echipa a trăit sub spectrul instabilităţii.

 Veştile pe care le-au primit jucătorii au fost când bune, atunci când echipa a fost înscrisă în divizia C, când proaste, atunci cand primăria i-a anuntat ca nu are bani să susţină echipa. Ultimele zile au fost furtunoase. Primăria a luat decizia să nu susţină echipa în divizia C. S-a aşteptat venirea unui investitor privat, însă oraşul nu are aşa ceva. Domnul Dragnea investeşte banii în cariera politică, nu în echipa de fotbal. Oamenii primarului, despre care am vorbit într-un alt material, nu sunt în stare de aşa ceva, pentru că banii lor provin din afaceri cu statul, nu din afaceri private.

 Primarul, profesor de sport, nu e interesat de activitatea sportivă din oraş. Jucătorii se simţ minţiţi şi spun că dacă nu ar fi promovat atunci ar fi fost serios muştruluiţi de primar. Acum, după promovare, primarul nu poate să le ofere nimic. De fapt, asta e tot ce poate face primarul pentru oraş: nimic. Ne-am permis să parafrazăm în titlul acestui articol, celebra replică a lui A. Malraux: "Secolul al XXI-lea va fi religios sau nu va fi deloc". Subliniem, încă odată, gândirea perversă a primarului şi a acoliţilor săi. Pentru că nu au bani să susţină echipa, au decis ca aceasta să joace doar vreun meci-două în divizia C, apoi să se retragă. Retragerea aduce după sine retrogradarea, însă echipa va fi desfiinţată un an, abia din sezonul 2011-1012 va putea juca în divizia D. Un an de zile scapă primăria de finanţarea echipei, taman bine pentru domnul primar.

 Cine răspunde pentru banii cheltuiţi pentru promovare? Dar pentru banii irosiţi cu înscrierea echipei în divizia C? Nimeni, domnule primar, pentru că oraşul este un cobai pentru experienţele dumitale.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.