Familia Tunaru - duce magarul, nu stie ce duce, dar o duce foarte-foarte bine!

19 Mai 2023, 09:15 | 1843 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Tunaru
Episodul V.Lungu Emil (socrul lui Tunaru Florin) si Tunaru Danut Laurentiu( fratele lui Tunaru Florin), donatii de 10.000 lei si respectiv 20.000 lei la Comitetul National al PSD in 2007!
 
Clic aici
Dar cine este Tunaru Florin (fiul lui Ion si Migdala)? Este cetateanul care a dat aceasta declaratie la Politie, în noiembrie 2010, care arată promiscuitatea finanţării electorale a PSD în judeţul Teleorman. Iată ce a declarat la Poliție actualul „vice” din Curtea de Conturi:
„Cu ocazia unor deplasări efectuate la Bucureşti, în mai multe rânduri, am procedat la transportarea unor documente, situaţii, dosare şi chiar colete de la organizaţia judeţeană de partid a PSD către sediul central din Bucureşti, precum şi invers, respectiv de la Bucureşti la Alexandria. În unele cazuri, aveam la cunoştinţă despre conţinutul materialelor pe care le transportam şi despre destinatar, iar în alte cazuri nu, acestea fiind în plicuri sau pachete sigilate.
Având în vedere perioada de timp scursă din 2008 şi până în prezent (noiembrie 2010 – n.r.), nu pot afirma cu certitudine, dar pot face afirmaţia că este posibil ca, în acea perioadă, domnul Pena Dan să se fi prezentat la sediul organizaţiei judeţene a PSD şi să fi lăsat un plic sau un pachet sigilat despre conţinutul căruia să nu am cunoştinţă, pe care să îl fi transportat la sediul central din Bucureşti al PSD (…) în legătură cu afirmaţia făcută de dânsul că a lăsat banii şi contractele la mine pe birou, declar că acest lucru este posibil, numai în condiţiile arătate mai sus, făcându-mi menţiunea mie, sau altei persoane din birou, că trebuie dus la sediul din Bucureşti, neaducându-mi aminte acest lucru”.
https://cetateanul.net/articol-principal/documente-florin-tunaru-noul-vice-curtea-de-conturi-ducea-la-centru-banii-de-la-psd-teleorman/
 
In 1990, la virsta de 26 ani, Tunaru Florin se angajeaza inspector fiscal la DGFPCFS Teleorman, adica cind unii ne mai bucuram inca de libertatea de la Revolutie, beleam ochii in televizor de dimineata pina seara , el era chitit sa faca cariera, chit ca in perioada comunista taiase frunza la ciini vreme de 8 ani(!!!), lucru cam imposibil pentru un om obisnuit, caci lipsa unui loc de munca, te ducea: la canal, la mina sau la inchisoare (pentru vagabondaj).
 
Apoi in 1993 ( la 29 de ani!) se apuca sa apuca de studii superioare (ASE), in conditiile in care si munceste, deci pe diploma lui scrie ,,fara frecventa" , caci ,,la zi,, e imposibil, decit daca nu te duci la lucru, dar incasezi banii, ca si cum ai fi!
Oricum legislatia din aceea perioada interzicea ca cei care munceau sa faca facultatea la ,,cursuri de zi,,! Este probabil ca si liceul sa il fi facut ,,la seral,, si posibil sa il fi terminat inainte de angajare!!!
 
Apoi urca in functii in ritm ametitor: sef serviciu, director general adjunct in cadrul DGFP Teleorman, director executiv in cadrul Consiliului Judetean Teleorman, vicepresedinte ANAF si vicepresedinte Curtea de Conturi.
Gura lumii spune ca tata-socru Lungu Emil( fost prefect) l-a propulsat in functii prin legatura de prietenie cu Liviu Dragnea, caci asa cum reiese din CV-ul d-lui Tunaru Florin stie doar limba franceza la nivel elementar, dar a facut cursuri de specializare organizate de Ministerul Finantelor cu institutii din Spania si Germania! Adica stie: ,,furculision,, si ,,friptulision,, ca musiu Gulita!
 
Pe tata socru il regasim in anul 2015 pe lista membrilor Consiliului de Administratie al firmei SC COMALEX SA (fosta ICSAAP/ OCL ALIMENTARA), care mai detine inca multe spatii comerciale in Alexandria, alaturi de alte figuri comunisto-pesediste: Cioaba Petre, Cirstea Viorel, Nicolescu Magdalena si Cristu Cristian.
 
https://bvb.ro/info/Raportari/COKG/COKG-COMALEX Memorandum final.pdf


Din declaratia de avere depusa la Curtea de Conturi in 2022, rezulta ca a cistigat in 2021 nu mai putin de 321.240 lei ca salariu (!!!), iar sotia Tunaru Elvira a cistigat de la DGASPC Teleorman 56.633 lei.
 
 
Acum cine crede ca sotul lucreaza la Bucuresti, departe de sotie, care lucreaza la Furculesti, inseamna ca e naiv, caci DGASPC Teleorman e locul unde te angajezi, nu dai pe acolo, dar incasezi banii pe card!
Deci, duce magarul, nu stie ce duce, dar o duce foarte-foarte bine! Adica carausul si daca ar stii engleza elementar ,,the mule".
 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Prefectul pe 20 Mai 2023, 08:22
#5
@@@
Emil Lungu, nu a fost prefect, a fost șeful direcției juridice și contencios administrativ din cadrul prefecturii Teleorman. Oare si celelalte informații din articol sunt eronate? Elvira este un om corect și responsabil. O cunoașteți de faceți asemenea afirmații despre ea?
Star pe 19 Mai 2023, 11:26
#4
Gio
Cât a stat Vice la ANAF a avut grija sa o pună șefa pe amanta lui Almajanu,ganea Mirela pe un post inventat de el ca sa fie și ea șefa și totodata sa fuga de la resurse umane unde a șpăguit tot ce sa putut .fiind cu diploma și ea și cei pe care ia angajat făcătură ???
Ilie de la sculari e pe 19 Mai 2023, 11:21
#3
Onoare și demnitate
Mare oamenii acestor oamenii tunaru și Emil lungu nu l-au trădat și prostit pe Dragnea așa cum a făcut-o prostul și cretinul de fiul a lui Dragnea alături de ile dragne,prostul de la Buc*rești și gratia care l-a dezinformat cel mai mult pe Dragnea și el a stat ca prostul la Rahova
LITA pe 19 Mai 2023, 11:16
#2
fratia hotilor
Cind a venit PNL la putere am crezut ca mai scapam de ciuma rosie, ca vor mai fi dati afara in suturi ! Nici pomeneala, acu isi fac sediu de lux la Alexandria, cu banii CJ TR., ADICA CU BANII CETATENILOR . Cu voturile liberalilor, care au majoritate in CJ !!!
Alex de la Cargus pe 19 Mai 2023, 09:50
#1
Lungu&Tunaru;
Asta a inventat prima firma privata de c*rierat și transport valori ! Probabil a mai deschis din ele și a mai păstrat pentru folosința proprie!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.