Accident rutier la iesirea din Turnu Magurele spre Ciuperceni

18 Mai 2023, 07:16 | 3177 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Accident

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 31 de ani din municipiul Turnu Măgurele, care, în această seară (n.r. miercuri, 17 mai) a provocat un accident de circulație pe DN 51 A, la ieșire din oraș spre localitatea Ciuperceni.

Evenimentul rutier a alertat forțele de intervenție după ora 20.00, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje, printre care și o descarcerare, deoarece șoferul rămăsese blocat în autoturism. 

Potrivit primelor informații, conducătorul auto, care se afla singur în mașină, a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar din cauza vitezei excesive, dar și a carosabilului umed, a părăsit șoseaua.

Autoturismul, marca Peugeot a doborât cel puțin doi copaci de pe marginea șoselei, iar în urma impactului violent, tânărul șofer s-a ales cu răni foarte grave. Chiar dacă avea încă funcții vitale, bărbatul era inconștient, iar personalul medical sosit la fața locului l-a preluat și transportat la Spitalul Județean de Urgență Alexandria. În sprijinul colegilor ambulanțieri de la Turnu a fost trimisă autosanitara de tip C, cu medic, care, în momentul producerii accidentului se afla într-o altă misiune, la un alt eveniment rutier produs la Roșiori de Vede. Cele două salvări s-au întâlnit pe drum, undeva în zona localității Crângu, unde victima a fost intubată.

Cazul a rămas în atenția poliției, care trebuie să stabilească împrejurările în care a avut loc acest eveniment.

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Y pe 19 Mai 2023, 12:55
#1
Cititorul sait.
De ce nu spune nimeni părerea despre acest accident (Cumva este protejat și brunet cu taso cu ceva vile și relații euro, păcat de el )
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.