Combinatul chimic Donau Chem Turnu Magurele a ales cine sa il controleze la mediu! Dana Banu si Horumba Gabriela

29 Aprilie 2023, 21:51 | 3663 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Donau Chem

 Era normal ca Dana Banu sa controleze combinatul: e turneanca, e pesedista, numara voturile la socoteala paralela pe toata Valea Rosie!

Pe comisara de mediu Horumba Sanda poate v-o amintiti de la irigatii, unde a lucrat vreo 15 ani, pina prin 2005! Legatura ei cu InterAgro se face prin mama acesteia, o onorabila pensionara de vreo 80 de ani, care detine in arenda in zona Turnu-Măgurele vreo 10 ha de teren! Mama-Radulescu Nadia o imprumuta pe fiica cu 5.000 euro, in 2019, suma obtinuta din arenda pe terenurile de la SC AGROINVEST SRL Turnu-Măgurele. 

https://gnm.ro/documents/1h31er308pu.pdf

Aceasta firma a fost vinduta de Claudiu Cracea in 2012 lui Ioan Niculae. Deci 5.000 euro la 10 hectare, inseamna cam 500 euro/hectar arenda, probabil cea mai mare arenda din Tara Romaneasca! Aici intervine si sotul - fost sef APIA pe tara in guvernul tehnocrat Ciolos, pus ca sa dea subventia pe cap de porc la Romcip Salcia si pe terenuri si motorina la Interagro cu celeritate, care in prezent e adjunct la APIA Teleorman!

Pe el s-ar putea sa vi-l aduceti aminte dupa mustata a la Dragnea, iar la petreceri era ,,baiatul care aduce si pune muzica"!

Cine nu are o Matusa Tamara sau o Mama Nadia, nu e pesedist adevarat! Despre Mama Nadia se stie ca a fost contabila la IPLF Alexandria (fabrica de conserve) si Remat Alexandria!

Dupa Revolutie acestea s-au privatizat Rematul a devenit SC DANCONSTRUCT SRL, unde patron este fostul coleg de scoala al comisarei Horumba Gabriela! Ale naibii intimplari intimplatoare!

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Bozgoru pe 04 Mai 2023, 21:26
#4
niciOLAIE
MULTĂ MUIE DE LA FRAIERII CARE TE AU SUPORTAT ATÂȚIA ANI!
Clauvic pe 01 Mai 2023, 22:47
#3
De prezent
Asta a fost în trecut. Acum combinatul este scos la vânzare.
Gheorghe Popa pe 30 Aprilie 2023, 13:08
#2
Mieluță blinda sugă de la două oi !
In plus astea suge și de la doi țapi!
Nu v-ati sturat de PSD-PNL-UDMR?! pe 30 Aprilie 2023, 08:40
#1
CATRE CE NE INDREPTAM?!
Da cine este defapt acesta Dana Banu,ce pregatire are,cine o mentine pe functie,impotriva a tot ceea ce s-a scris despre activitatea si performantele ei???Am inteles ca sunt oameni de partid,ascultatori si buni executanti,dar cat va mai bateti joc de vietile oamenilor??Cred ca se apropie ziua cand va trebui sa se dea socotela pentru tot ce s-a facut stramb in acest nefericit,saracit si distrus judet.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.