Video Povesti de adormit - Perchezitii la evazionisti - Un procuror din Rosiorii de Vede si politistii cauta fanul in carul cu un ac. E si greu sa-i prinzi!

20 Martie 2023, 12:12 | 1004 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Perchezitii

Astia stau cuminti si asteapta sa treaca timpul (sa vina pensiile la baieti). Daca le ia pensiile, nu or sa mai stea asa cuminti. Ar trebui platiti ca paznici. Sa se faca avansare numai pentru merite. 

”Astăzi, 20 martie, polițiști din cadrul structurilor de investigare a criminalității economice, investigații criminale, criminalistică, arme, explozivi și substanțe periculoase, acțiuni speciale și ordine publică din Teleorman efectuează 23 de percheziții domiciliare, într-un dosar pe linie economico-financiară. Dosarul este instrumentat de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Teleorman, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Teleorman. 

Citeste si: Video Corabia - Oltenii "dragheaza" padurile de pe insula Băloi

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Dumitru L. pe 21 Martie 2023, 07:55
#2
JUSTITIE CU MULTE MASURI
Pe la camatarii si proxenetii din Turnu Magurele cand trec domnii proc*rori?De toti cetatenii sunt cunoscuti,mai putin de cei ce trebuie sa-i verifice si sa-i pedepseasca pentru faptele lor.Asta poate intra la complicitate cu infractorii sau si aici a intervenit politicul?
Ilie fabian pe 20 Martie 2023, 20:20
#1
Roșiori de vede
Proc*ratura este la putere și va fi întodeauna .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.