Cit mai costa un carusel cu 6 locuri? Cum cit? 8.880 lei, ieftin ca braga!

18 Martie 2023, 16:12 | 1029 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Carusel

Chestia e ca nu se mai gaseste nici braga!

http://e-licitatie.ro/pub/direct-acquisition/view/113817501

Asa ca "imbunatatirea calitatii persoanelor virstnice cu sprijinul Centrului recreativ in Turnu-Măgurele" se va face prin datul in calusei si ametitul acestora, daca nu aveau deja simptomele acestea din lipsa de hrana!

Unde esti tu PSD care da dadeai: zahar, malai, faina, pui, bere, sucuri si napolitane in galeti de apa si in pungi de 1 leu???

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Ypse,ai lasat ceva in urma ta? pe 20 Martie 2023, 10:05
#6
A intrat occidentul in oras si noi nu stim?!
Bai,iesitule prin lume,spune-ne si prin care lume ai iesit?!Atunci cand tu te zbateai prin lichidul seminal al lui ta-tu,parcul era o zona naturala si inconjurata de de un imens gard viu.Si atunci exista un o toaleta publica,fantana arteziana,banci,chiosc si alei,numai ca atunci erau si bine administrate.Nemernicii pe care-i lauzi tu azi,si de care esti prea apropiat,au lasat in paragina totul,de aproape 30 de ani,si parcu,si Cinematograful Flacara si pe cel transformat in capela,dar si Casa de Cultura.Azi,dupa atata nepasare si hotie,au pornit cu mandrie si elan proletar,sa spolieze un buget si asa foarte sarac,prin "aducerea civilizatiei" in oras.Tot ceea ce a existat in Turnu Magureel a fost functional si benefic,doar trebuia intretinut.Dar,cine sa faca asta?Tare suntem c*riosi sa aflam cat au costat toate aceste spoieli inutile?Poate ne spui si de ceva investitii aducatoare de noi loc*ri de munca,ca din pensii si alocatii,nu se pot plati la timp,facturile,impozitele si taxele.
Star pe 20 Martie 2023, 09:11
#5
La Dna
Care c*rte de conturi? Aia cu diplome false ce a semnat și pt cine .Tunaru,olteanu,dragodan, ‘mm
Ypse pe 20 Martie 2023, 07:32
#4
Defrișat de ciucumvoluțiuni e doar creierul tău, și așa mic cât nuca. S-au tăiat doar arborii bătrâni, care erau putrezi și nu mai prezentau siguranță pentru oameni. Pe ăia plantați în locul lor nu i-ai văzut, nu? Băi mămăligă-n praștie, știi care-i treaba cu lătracii de voi? Vouă nu vă convine ceva civilizat. Nu vă mai puteți pișa în boscheți, așa cum erați voi obișnuiți, că vă vedeți pr camera de luat vederi. Aveți WC, că tot urlați că nu aveți unde deșerta vezica, dar vouă vă place după pom. Bă țărane/țăranco, parcul arată bine, a parc occidental. Mai ieși din satul ăsta și mai vezi cum e prin alte părți unde lumea aruncă la coș nu pe stradă gunoaiele. Dar ce să cer de la tine? Voeba unui amic: tu ai ieșit din sat, dar satul n-a ieștit din tine.
Nicu pe 19 Martie 2023, 18:27
#3
stiu
Nu au nimic, totul e cancan !
Dudita pe 19 Martie 2023, 18:13
#2
Asemanare
Casa de copiii de la Alexandria -Dragnea a furat

Ferma salcia -fiul lui Dragnea Bombonică. A furat cotele de carne ale muncitorilor

Intrbare -ce se întîmplă cu,căminele de bătrânii au luat exemplu de la Dragnea și fiul sau ?
Cu copilul prin parcul defrisat pe 19 Martie 2023, 14:09
#1
CURTEA DE CONTURI SA-SI FACA DATORIA
Daca aveti informatii si probe ca achizitiile pentru mobilierul urban si alte investitii,facute de catre primarie,nu sunt facute conform procedurilor legale,trimiteti urgent toate datele cu dovezi si alte documente,organelor de control ale statului.Lumina in toata activitatea din primarie se va face numai consultand si apeland atunci cand sunt semnale ca lucrurile nu stau in ordinea fireasca si legala a desfasurarii unor lucrari de investitii,din banul public,sesizand proc*ratura,DNA si,nu in ultimul rand,presa centrala.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.