Video Trei tineri, dealerii de droguri din Teleorman, comuna Bogdana, au fost prinsi, intr-o Dacia Solenza, la un control de rutina

18 Martie 2023, 09:04 | 1748 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Dealerii
Dealerii erau la inceputul carierei
Trei tineri din localitatea Bogdana, au umplut o cutie de cipsuri Pringles cu hașiș, măria și ceva prafuri, și au zis că dau lovitura în Alexăndria, Teleorman, Romania și satele învecinate, daca revând marfa cu adaos comercial.
 
Problema lor a fost că la intrarea în oraș, Agent Principal Simion Stefania Roxana, de la politia municipiului, a "mirosit" ceva suspect la cotețul de Dacia Nova care intra pe podul peste râul Vedea.
Nici nu au dat băieții geamul jos bine la manivela, că dinăuntru ieșea un "damf" de măria de-ți cădea parul din nas.
 
Aici li s-a oprit cariera de "dilări", căci flerul polițistei i-a adus direct la sediul politiei, de unde au mari șanse să ajungă după gratii, în special șoferul, care a ieșit pozitiv și la măria și la cox pe aparat, iar captura impesionantă de droguri vă salva și alti tineri dornici de senzații tari de aventuri neplăcute.
Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Gogu pe 19 Martie 2023, 09:55
#2
SEFII FETEI,AIA MARI,STIU MAI MULTE
A prins niste pitici,iar pe aia mari care distribuie la greu prin toata tara,se fac ca nu-i vad.Sa vedeti trafic al dracului cu din alea de mare risc prin vami,daca intram in Schengen.Iarba aia doar ii parfumeaza putin si le strica un pic directia,dar alea grele le dau dauna totala.
Star pe 18 Martie 2023, 21:48
#1
Puțin,foarte puțin,,,
Pe aia cu portbagajele pline cu bani când ii prinde ? In tot județul găsești marfa piratată la greu vândută nu de orisicine
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.