Cine sa fie oare? Confunda buzunarul propriu cu cel al statului si, din aceasta confuzie, nu are de ce se plinge!

16 Martie 2023, 19:49 | 984 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Cataratoare

Cine sa fie oare? Oare omul care cumpara la greu locuri de joaca pentru batrini? Incepe cu C si se termina cu UCLEA! De data aceasta a dat 11.800 lei pentru o cataratoare! http://e-licitatie.ro/pub/direct-acquisition/view/113818388

Adica un stilp de sustinere, plasa cu insertie otel si chingi de prindere! Se pare ca se naste un adevarat Parc de distractie-Parcul Turris pentru cei de 75+, care au dat in mintea copiilor!

 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
George din capu strazii pe 17 Martie 2023, 09:51
#1
Si DNA doarme profund
Astia o sa ne fure si de prin case,la un moment dat.Ca prin buzunare si bugete au cam facut c*ratenie demult.Sa vedem cine va mai putea sustine bugetul local,prin taxe si impozite?Sau vor apela la metoda cu restantele inventate din urma cu 5-6 ani?Investitii nu,loc*ri de munca ioc,tot felul de inventii prin care sa vina parandaratul(vorba lui Mircica Badea),devize la lucrari si preturi umflate,furaciuni la maxim si din orice pozitie.Si voi vreti sa ne fie mai bine??Cand,cum si cu cine??
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.