Primaria Turnu Magurele, desi orasul are multe sali si baze sportive, nu organizeaza competitii sportive

16 Martie 2023, 16:21 | 1159 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Complex sportiv

De complexul sportiv din spatele Politiei de Frontiera nu stie multa lume. Primaria Turnu Magurele ar trebui sa organizeze competitii sportive si sa faca reclama sportului.

Se pot practica multe sporturi si atrage toate localitatile din aceasta zona. De ce avem terenuri daca nu sunt folosite?! Exemplu: Fotbal - Tot felul de campionate intre copii de toate varstele, iar finala sa se joace pe Stadionul Municipal.

Se pot organiza competitii sportive tot timpul anului. Terenurile si salile trebuie oferite gratis sau tarife modice. Sportul e cea mai ieftina distractie si cea mai sanatoasa. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
x pe 17 Martie 2023, 20:55
#3
x
sunt elev. nu am facut nicio ora de sport anul acesta cu scuza sa ne pregatim pentru examen. Am conditie fizica, am practicat multe sporturi. Chiar cred ca sunt persoane care ar dori sa participe la astfel de competitii.

Sportiv odinioara pe 17 Martie 2023, 09:41
#2
Degeaba dati idei unor ametiti
Pai,cu cu cine sa se tina competitii sportive,cand prezenta la orele de sport tinde catre 0.Mai sunt profesori de sport dedicati si care au facut vreun sport in viata lor?Si care dintre tineri sa mai faca sport,cei ce umplu parc*rile in timpul orelor de c*rs si mananca seminte sau fumeaza,cei care sufoca salile de pacanele si pariuri,ori fetele care asteapta sa fie preluate de catre baietii mai intunecati ce le asteapta la poarta scolii,ca sa intre in industria cu cea mai mare vechime din lume?Peste 90% din tineri nu au pus mana pe o mingie,in schimb,telefonul si retelele sociale fiind preocuparea de baza.Iar cei ce au facut acele baze sportive credeti ca s-au gandit la ei,la tineri?Astept raspunsuri argumentate si de bun simt.
x pe 16 Martie 2023, 20:02
#1
X
da,ar fi perfect! aar readuce acel loc la viata, si in plus copiii vor face sport. baza aia asportiva nu mai e frecventata de nimeni...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.