FBI: e timpul sa mergem la cules de ghiocei in Romania. Diamant, Argentina, Ghioceii - furturi, jafuri, escrocherii care vizau în special batrani din districtul San Diego.

16 Martie 2023, 08:36 | 1623 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Ghiocel

Ce sa faca si ei?! Se califica in Romania si pleaca peste hotare. 

Ofiţeri din trupele speciale DIICOT, procurori români şi reprezentanţi ai biroului FBI din România au participat miercuri, 15 martie, la o operaţiune ce vizează destructurarea unei reţele infracţionale transfrontaliere cu ramificaţii şi în Vâlcea.

În Statele Unite, 2 persoane (soţii Eduard Ghiocel şi Floarea Ghiocel) au fost aduse în faţa instanţei sub acuzaţia de spălare a 1,4 milioane de dolari din veniturile provenite din zeci de furturi mici, jafuri şi escrocherii care vizau în special victime în vârstă din districtul San Diego.

Alţi patru complici, Gabriel Ghiocel, Marius Ghiocel, Larisa Ghiocel şi Argentina Alexandru sunt cercetaţi în stare de libertate în ţară.

Lider de partid, ţintă în descinderi

Conform unor surse din anchetă, printre ţintele mascaţilor a fost şi Diamant Alexandru, liderul Partidei Romilor Pro-Europa. Detalii împărtăşite de surse din cadrul anchetei arată că Diamant recepţiona bunuri de lux, bani şi bijuterii pe care gruparea reuşea să le obţină sau să le fure în SUA.

Mai mult >> de la sursa

 
Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Fara vize la BUG din Ukraina pe 17 Martie 2023, 09:16
#3
VAI MAMA EI DE TARA!
Stati putin sa vedeti cand vor da drumul la vize catre SUA.Se vor umple puscariile de balaoachesii din Romania.Iar vizele pentru adevaratii romani se vor ridica dupa numai cateva luni,ca deh,si ei tot din Romania vin.
Popa Silimon pe 16 Martie 2023, 19:13
#2
?
Cine sa va scape de Gambor ?!
Eu pe 16 Martie 2023, 13:49
#1
Gambor
Clanul Gambor când când ne scăpați de ei?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.