Perchezitii la Politia Rutiera Corabia si la domiciliile a patru politisti

16 Martie 2023, 08:08 | 1200 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Perchezitii

Sediile Serviciului Rutier Olt și Formațiunii Rutiere Corabia, ambele din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au fost percheziționate încă de la primele ore ale dimineții de miercuri, 15 martie, de ofiţerii Serviciului Județean Anticorupție Olt – Direcţia Generală Anticorupţie a Ministerului Afacerilor Interne, verificările fiind desfășurate de oamenii legii într-un dosar penal instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, acuzațiile pentru care au loc verificări fiind infracțiuni de corupție, fals și distrugere de înscrisuri.

Informația a fost confirmată de reprezentanții Poliției Olt, dar și de prim-procurorul Anca Anuța, adjunct al Parchetului Olt, care spune că în total s-au desfășurat șase percheziții, patru fiind la domiciliile unor polițiști din Corabia și două la institituții – Serviciul Rutier Olt și Formațiunea Rutieră din cadrul Poliției orașului Corabia.

Polițiștii anticorupție de la Serviciul Județean Anticorupție Olt, sub coordonarea procurorilor Parchetului Olt, încă desfășurau descinderi după ora prânzului.

„Perchezițiile sunt încă în desfășurare, de dimineață având loc și percheziții domiciliare la locuințele a patru polițiști din Corabia. Încă una a mai fost la Formațiunea Rutieră Corabia, care este în derulare, iar cealaltă a fost la sediul Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, de unde s-au ridicat suporturi optice pe care erau stocate înregistrări video, respectiv imagini preluate pe camerele BodyCam de polițiști. Dosarul penal este instrumentat de Parchetul Olt, fiind efectuate verificări pentru săvârșirea unor infracțiuni de corupție, fals și distrugere de înscrisuri. Deocamdată, nimeni nu are calitatea de suspect. În sprijinul nostru au acționat și ofițerii SGA Olt”, a declarat Anca Anuța de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
si "pronume",a zis sefa lor candva(C.D.) pe 17 Martie 2023, 09:05
#1
SIGURANTA SI INCEREDERE?!NU,ZAU?
In cine sa mai avem incredere?Atata coruptie si pe la specialii astia.Pe cand si pe la Turnu Magurele?Am vazut pana acum o gramada de spagari prin Politia Romana,si in continuare sunt bine mersi si isi iau salariile si pensiile foarte mari.Cine ar trebui sa imparta dreptatea si ordinea publica,sunt tocmai cei ce strang zilnic infractorii in jurul coruptiei si a hotiei.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.