Cuclea nu dezminte si nu se dezminte: "Ba, meseria e meserie! Il furi si pe tac-tu din groapa! O lasi pe ma-ta goala!"

15 Martie 2023, 13:40 | 1071 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Joaca

 Dupa ce a furat de la copii, Cuclea s-a gindit sa fure si de la batrini, ca e mai simplu, au dat in mintea copiilor si voteaza Psd!

Asa ca le-a facut si lor un loc de joaca in PARC! 17.600 lei costa -1 turn lemn cu acoperis curbat PVC -1 hinta 2 locuri -1 scara din franghii -1 tobogan drept 2m -1 rampa curbata -1 perete catarare turn -1 podet acces!

Abia asteptam sa ii vedem pe seniori cum ii dau nepotii in tiribombe, tobogane, leganuse si cum se catara pe fringhii!

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Orasean pe 16 Martie 2023, 16:12
#2
Sa nu uitam
Pina una alta,piticul primar sa se ocupe de pomeni ca acolo la Casa Armatei a murit un om si nu din vina lui.Poate vecinii de strada,politia si proc*ratura ii spun primarului ca este raspunzator,el sau alti delegati din echipa lui,pentru moartea acelui om.Poate ii spun primarului ca strada este oprita circulatiei pentru risc*ri majore de accidente rutiere.Sa ne amintim ca str.1 Decembrie este recent reabilitata cu receptie,din banii nostri,ai cetatenilor.Nu mai adaugam ca si salariile lor nesimtile sunt incasate tot din banii nostrii.Si paguba totala!
Iliuta de la dealu mare pe 15 Martie 2023, 20:50
#1
NU VA MAI POTOLITI DIN FURAT SI MINTIT
Cucleo,asteptam si finalizarea lucrarilor de la Casa Armatei.Nu de alta,dar sa vedem pe cati dintre pensionarii votanti ai PSD,mai poti sa-i prostesti cu mese si pomeni cu invitatiile prin plic,in anul electoral ce urmeaza.Sa va fie rusine,distrugatorilor!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.