Accidentul feroviar de la Rosiori: Mecanicul de locomotiva (acarul Paun) va fi scos vinovat de coruptia intregului sistem CFR

15 Martie 2023, 08:12 | 886 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Accident feroviar

Dupa doua zile de la accident, conducerea unui sistem arunca vina pe un singur om. Unde e siguranta feroviara?!

Tinand cont de aceasta solutie, peste un timp se poate intampla acelasi eveniment sau mult mai grav.

Cum este posibil ca un tren sa ajunga din urma alt tren si sa-l tamponeze?! Erau amandoua pe aceeasi linie si trenul de calatori circula cu viteza de cateva ori mai mare decat marfarul. Cum sa nu se intample tamponarea.

Tot sistemul s-a rezumat la un singur om. Inseamna ca sistemul nu e sigur.

A trecut pe rosu pentru ca instalatia de pe locomotiva ii permite. Nu e sigur sistemul, nu omul. Sistemul a gresit: a pus un tren de viteza sa circule in spatele unui tren marfar. Cum sa lasi viata la sute de persoane in mana unui singur om fara ca sistemul sa ofere siguranta.

 Sistemul se conduce dupa niste regulamente, legi, etc. Cine conduce?! Conducerea. Conducerea e vinovata. Daca trenurile nu erau pe aceeasi linie nu se intampla nicio tamponare.

Tot ce inseamna CFR va pierde daca se da vina pe acarul Paun.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Digi tv pe 15 Martie 2023, 12:24
#4
.Defectiune
Nu este semnal la cablu, str. Pompierilor, bloc P2.
Star pe 15 Martie 2023, 11:05
#3
“Profesioniști “
Efectul diplomelor false începe sași facă efectul.fuseristi .nimeni nu pune in discuție fenomenul acesta .90% din instituțiile teleormănene sunt pline de asemene indivizi .Și nu mai vorbim de funcțiile de conducere .
Dragulin pe 15 Martie 2023, 09:34
#2
Adevăr
Cei de jos care muncesc pe nimic sunt de vina întodeauna.
Ghiță pe 15 Martie 2023, 09:29
#1
Acarul Păun
Nu cumva acarul Păun e Dănuț Cuclea? La ce bășini aveți în cap ați fi în stare să aberați și așa ceva. Măi Claudiule, cine a părăsit transportul românesc, și flota în special? Nu cumva tătucul vostru Traian Băsescu? Pe atunci era în FSN, cot la cot cu Petre Roman, ajuns mare sculă în PNL. Apoi FSN s-au transformat în PD, apoi în PD-L, unde figurai și matale că băgător în seamă. Vezi matale, nimic nu se pierde, totul se transformă, precum mă-sa lu' Leana. Cioclii transportului românesc sunt cei care, sau mai bine zis pe care îi pupai în c*r. Acum faceți pe moraliștii! Mă, vouă chiar nu vă e rușine?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.