Video Turnu Magurele - Fata atacata de caini a stiut cum sa reactioneze

12 Martie 2023 | 1786 vizualizări | 6 comentarii
Turnu Magurele - Fata atacata de caini a stiut cum sa reactioneze
Turnu Magurele - Fata atacata de caini a stiut cum sa reactioneze

Nu a fugit, s-a uitat mereu la cel mai agresiv dintre caini si s-a dus spre gard.

Reactia trecatorilor e de domeniul "nepasarii la ce este in jur". De la atata saracie si probleme, oamenii nu mai sunt interesati de ce se intampla langa ei. 

Comentarii (6) Adaugă comentariu
Gheorghe pe 12 Martie 2023, 19:36
#6
Cititorul sait.
Ce treabă are Dragnea și Codrin

în incidentul de la Turnu Măgurele din moment ce se vede ca pe trecătorii din acel moment nu îi interesează.

ACEASTA ESTE PROTECTIA FAȚĂ DE SEMENII NOȘTRI.

(Cei care ați postat înainte nu ați trecut seara pe lângă tomberoane s-au pe lângă parcările de la bloc*rile din catanga unde sunt cel puțin 150 de câini maidanezi care sunt hrăniți de unele persoane cu mașini acolo (după ora 23.00)este un calvar să circuli prin Catanga .câini cu doua picioare sunt mai periculoși.

(Sunt cei protejați prin lege din 1990)
Turnean pe 12 Martie 2023, 14:22
#5
Pentru dobitocul de la # 1
Mă BOULE, asa este, de 2-3 ani tot postezi aceleeasi și aceleiași lucruri cu Dragnea și fisău care l-a prostit/mințit și cu ăia de la ferma Salcia care nu știu ce au făcut !!!...

Tu nu te-ai plictisit, vrei sa ne creierești de tot ??? La Poroschia ai scris, obsedatule ?
Silviu pe 12 Martie 2023, 10:18
#4
Codrin s-o fi desteptat,tu inca nu
Ce,ma,trebuia sa ne spuna Codrin Stefanescu ca Dragnea a fost un hot si un ticalos,si inca mai este o licheaua care doreste sa parvina si sa acceada la putere,sub diferite forme,din nou?!Nu,ma,unii ca tine au trait amortiti de minciunile si promisiunile scuipate printre dintii stricati,de catre un tradator si distrugator de tara,ca voi sa pricepeti tocmai azi ca ati fost furati constant si progresiv de catre o mana de ticalosi paraziti.Va veni c*rand o vreme cand va veti trezi in saracie lucie si bezna.Atunci copiii vostri vor fi departe,iar florile de pe mormintele voastre vor fi putrezite si ele deatata pustiu si intuneric.Daca mai aveti un dram de constiinta,verticalitate si moralitate,lasati orgoliile si nostalgiile trecutului si priviti spre viitor cu gandul la viata copiilor si nepotilor vostri.
Ilie de la scularie pe 12 Martie 2023, 10:13
#3
Pentru idiotul de la 1
De 2-3ani postezi aceleași prostii, idiotul dracului!
R pe 12 Martie 2023, 09:08
#2
CAINELE A AJUNS MAI PRESUS DECAT OMUL
Tocmai,ca nu a stiut cum sa procedeze intr-o astfel de situatie.Nu se ridica mainile si nu se agita cu miscari necontrolate in fata unor animale cu un comportament total imprevizibil.De reactia trecatorilor ce sa mai spunem,o dovada de lasitate ca si in alte situatii in care se asteapta ca celalalt sa actioneze,nu si cei ce vad si aud semnale de ajutor.Tipic romanilor,iar din aceste motive de neimplicare,comoditate,lasitate si lipsa de c*raj,este Romania azi unde o vedem cu totii.Si Poitia Animalelor tace,Primaria tace,cetatenii tac cu totii,numai "iubitorii" de animale abandonate cred ca asta e dragoste fata de un animal lasat la voia sortii.Sa-i votati in continuare,ca grija lor pentru javrele ce hoinaresc prin oras va fi aceeasi,nidecum pentru siguranta si sanatatea voastra si a copiilor vostri.
Codrin s-a dasteptat pe 12 Martie 2023, 08:58
#1
Adevăr
Codrin Ștefănescu,a recunoscut ca marele Dragnea. Rahatul de la Teleorman a fost omul Liu Coldea,care ulterior Dragnea l-a trădat,după ce Coldea i-a dat pe mina(țara,partid,popor)

Acesta este caracterul adevărat a lui Dragnea .Dar și pe Dragnea l-au trădat ai lui,pitis,Petre,,putineanu,Ilie dragne,și mai ales copilul sau prost stefanel pe care Dragnea l-a făcut din laba .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.