Activistul Buzoian revine! Spre disperarea Danei Banu, care nu mai poate acoperi atitea mizerii, cite fac primarii psd!

09 Martie 2023, 12:38 | 1360 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Statuia

A fost facuta de cacao, chiar la noi, in Turnu-Măgurele, cind si-a pus ochelarii de cal, ca sa nu vada muntii de gunoiae!

Ochelarii se pare ca: aveau culoarea verde, caci vede numai pajisti si cimpii inverzite, asa cum bate cimpii cu controale facute, pe hirtie, din birou!

Pentru calmare dr.Cuclea i-a recomandat un ceai de lavanda plus o punguta de lavanda pusa sub perna sa nu mai viseza urit! Adica Activisti Incomozi sau Buzoieni!

Din pacate ea prefera in continuare trandafirii rosii bulgaresti, din care isi face dulceata si zacusca!
Добър апетит!

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
FTianu gabriel pe 09 Martie 2023, 19:52
#3
Pupic*rist de serviciu și trădător alături de Ilie Elena
Activistul puli belite trebuie sa meargă la ferma sacia. Dusa in faliment de Ilie dragne și Ilie Elena (a distruși și cicalexul ) și imfintata o noua societate. Cu director economic escroacă de Ilie elenena deversează in riul

Călmățui balta Cirlomanu Dejectii din ferma de porci și din stația de epurare de la abator care nu funcționează deorece pe Ilie dragne (Măscăriciul lui Dragnea,verișorul de la gratia),nu-l duce capul este

Mare prost și a pus botul la dezinformările pe care i s-au servit.Opersoana care a fost acolo. Știe tot adevarul (Misu dumitru) intestine sunt niște labagii. In frunte cu o cu**a la tinerețe (Elena cicalexa)
Ioan pe 09 Martie 2023, 18:22
#2
Daca ar fi mai multi
Daca mai multi tineri sau mai putin tineri s-ar implica precum acest om, le-ar mai cadea gradele de pe umeri acestor nemernici care ne capuseaza, pretinzand ca sunt alesii nostri. Respect, Nitu Robert.
Odsian pe 09 Martie 2023, 15:55
#1
Servicul de mediu
De câte ori ați fost pe vale pe unde cândva era un canal de evacuare???.era și teren pentru gâște rate care ciguleau iarbă și beau apa din canal .Acum e pustiu pentru păsări și îngrădit de smecherii din primărie Turnu Măgurele. RUSINE.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.