Accidentul de la iesirea din Turnu Magurele spre Ciuperceni

08 Martie 2023 | 3245 vizualizări | 3 comentarii
Accident
Accident

Un eveniment rutier mai puțin obișnuit a avut loc marți după amiază, la ieșire din municipiul Turnu Măgurele spre Ciuperceni, pe DN51A, județul Teleorman.

Un autoturism a ajuns pe o stivă de panouri folosite în construcții, după ce femeia care se afla la volan a pierdut controlul direcției.
Martorii spun că accidentul s-a produs din cauza unei depășiri pe care șoferița nu a reușit să o ducă la bun sfârșit, din motive încă necunoscute.
După ce a trecut de autovehiculul care circula în fața sa, femeia aflată la volan nu a mai reușit să revină pe bandă, a pierdut controlul direcției și a sărit de pe șosea direct pe o stivă de panouri depozitate în afara carosabilului.
În urma incidentului, soferița a rămas încarcerată.
A fost scoasă din mașină de pompierii de la Detașamentul Turnu Măgurele și a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

De la sursa

Comentarii (3) Adaugă comentariu
off pe 10 Martie 2023, 06:31
#3
jos
Jmen si Anonim doi Scriitori LOL LOL LOL LOL
Jmen pe 09 Martie 2023, 22:05
#2
Auzi ma "ANONIM"
Învață ma dracu sa scri și pe urma sa comentezi! Prostu proștilor
Anonim pe 08 Martie 2023, 20:40
#1
Anonim
Pai ba dacă au ajuns toți sa ea permisu în mana alti nici semnele de circulație nu le cunosc asta este românia,te duci dai sala și după la traseu dau bani dacă au prea mulți bani și nu au ce sa facă cu ei!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.