Primarul din Turnu Magurele - urare de 8 Martie - sa fiti urate, sarace, parasite de copii, triste

08 Martie 2023, 13:50 | 1436 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea
Toti papagalii pot sa spuna doua vorbe, faptele conteaza. Asta e realitatea din oras. Asta e Turnu. Tu, ca primar, ce ai facut pentru turnence. Esti zero barat. Turnu ar trebui sa fie totul pentru un primar: femeie, casa, frate, etc. Esti un nimeni.  Cam multe vorbe la cate (ne) realizari.
 
"De 8 Martie, vă doresc să fiți mereu înconjurate de iubire, respect și admirație. Fie ca zâmbetul vostru să fie mereu luminos și speranța voastră mereu vie.
La mulți ani!
Primarul municipiului Turnu Măgurele.
Dănuț Cuclea."
Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
UVCP-ist pe 10 Martie 2023, 16:08
#6
Intrebare
Nu am inteles presc*rtatea jr.Sa vina de la cuvintul javra?La facultatea de la liceul M Preda unde scrie in S V-ul primatului ca ar fi terminat c*rsuri juridice nu poate fi luat in serios!Nici inginer nu cred ca i se poate spune,el la UVCP abia invatase care este poarta de intrare a personalui.A tradat pe Vadim Tudor si a trecut ca un mielusel in barca lui Dragneea.Si cine tradeaza odata tradeaza toata viata.Atentie cei care ii mai lingeti din palma !
Primăria turnu magurele pe 10 Martie 2023, 09:34
#5
Anunț de interes public
Primăria municipiului, anunță public prin planul pnrr, după reabilitarea străzii hcc la standarde internaționale, se va monta un semafor la capătul străzii pentru asigurarea unui trafic cât mai ușor celor care ies spre str. praporgescu. Primar ing. jr. Cuclea danut
Exemplu pe 09 Martie 2023, 12:50
#4
Deștept area
Dănuț, de ce nu iei exemplu de la confratele Cristi primarul de la dracea? El a dat și mesaje și flori, a vorbit cu toate femeile. Ca tot aveți în comun șpaga de la asfaltul turnat în municipiu. Jumate jumate, frățește la contracte fără licitații, prin încredințare directa firmei cristiță srl. Asa te lăudai! Și mai aveți în comun ceva. Noua strada asfaltata după standarde europene. Str. H. C. C. Dar motivul e comun. Aveți amantele pe ea, tu Danute pe Ionela și Cristi pe Lavinia. Puneți un semafor și lumini ambientale pe ea, sa poate ieși rapandule le cu mașinile sa nu steie la coada.
"Somn usor" sau "Buna dimineata"?! pe 09 Martie 2023, 08:40
#3
Refuzati sa va treziti,dar sunteti nemultumiti
Si nu va puneti problema cam ce e de facut?Nu am sa inteleg niciodata ce astepari ati avut,voi,cetatenii din Turnu Magurele,la un candidat ce a stat in umbra unor distrugatori si a unor conducatori,unul condamnat penal,iar celelalt,cu si mai multe mandate,si un foarte bun ascultator al puscariasului tradator,hot si mincinos,la treburile unui oras?Si care au fost motivele pentru care i-ati incredintat 3 mandate unui personaj total ineficient si doar profitor,din pozitia de primar?Cum vedeti orasul si judetul dupa atatia ani de conducere si "realizari" ale doar catorva persoane(Dragnea,Mohanu,Cuclea,plus viceprimarii,si a celor ce le-au stat prin preajma),si s-au perindat prin atatea partide doar ca sa stea la putere si profite in numai in scop personal?????????????Vreti sa ramaneti si sa fiti condusi de amante si de tot felul de ageamii adusi de prin combinat,UVCP si IME???
Dorin pe 08 Martie 2023, 17:35
#2
Acasă cu voi
Expiraților acasă cu voi,e vremea schimbării dacă mai rămâneți voi ajunge orașul ăsta trib în jurul focului!
cc pe 08 Martie 2023, 14:42
#1
Zis,mutu''
Asta prin viugrai nu poate comunica,are nod in git.Nu a vorbit in 25 ani la primarie in 3 sedinte,adunari,grupuri mai mari de 10.El face pe arogantul si duru dar tremura pantalonii pe el cind sta fata in fata cu cetatenii.Un prefacut care se inconjoara de oameni incopetenti si fara pregatire profesionala si de viata,angajati la primarie sau societatile unde este actionar majoritar.Orbul sef in tara chiorilor!Realizarile la nivel de oras reflecta activitatea acestui trintor.Adica din municipiu am ajuns oras.Din oras industrial am ajuns,sa zicem,unul agrar.Loc*ri de munca lipsa,tineretul a plecat unde a vazut cu ochii.Dar e bine,el asteapta sa il votam si la anul cind va promite dinnou ca va baga apa,canal si gaze in tot orasul!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.