Liviu Dragnea nu si-a platit impozitul la castel!

08 Martie 2023, 11:45 | 1200 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea

Si nici la piscina, terenul de tenis, casa de oaspeti, cabana paznicului si cotetul pentru gaini sau cusca cainelui!

Asa ca Victoras i-a scris BomboNICII Prodana la adresa din Alexandria, strada Dunarii, nr.103! Cum nu era acasa pentru orice prost, domn primar s-a vazut nevoit sa o puna pe lista rusinii, la pozitia 148!

De atfel nu sint acasa pentru Dragusin nici imbogatitii din noul cartier de la Bariera sau de la vilele din centul Alexandriei! Iar votantii de pe Agricultori, Mestesugari sau Viitorului sint deranjati doar din 4 in 4 ani!

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Nicolescu pe 10 Martie 2023, 08:58
#1
Aveti ceea ce meritati
Aceleasi obiceiuri de rau platnic si le-a aratat si pe la T-uri,pe unde a stat atunci cand era prefect si facea naveta la Alexandria.In ciuda faptului ca era afisata lista cu datorii la intrarea in scara blocului,(cele mai mari din tot blocul),"poporul"turnean si teleormanean l-a ales si la suportat atatia amar de ani.La asa popor,asa conducator.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.