Salvati mistretul de balta!

07 Martie 2023 | 762 vizualizări | 2 comentarii
Mistreti
Mistreti

Mistretul cu colti de argint se vrea prim-ministru, desi are un prieten terorist si condamnat pentru terorism, cu care vina porci mistreti!

Omar Haysam, Marcel Ciolacu, Ion Vasile - tripleta porceasca de la Cabana Nehoiu din judetul Buzau, proprietatea lui Omar, locul unde si Ceausescu se ducea la vinatoare!

Apoi in anul 2005, jurnalista Marie Jeanne Ion a fost răpită în Irak la 28 martie împreună cu cameramanul său Sorin Mișcoci și jurnalistul Ovidiu Ohanesian. Ei au fost eliberați la 22 mai, chiar dacă cererea inițială a răpitorilor (Brigăzile Mouadh Ibn Jabal), și anume retragerea celor 860 de soldați români din Irak, nu a fost îndeplinită.
Este fiica omului politic Vasile Ion.

Vasile Ion a fost un senator român în legislaturile din perioadele 1990-2000 și cele de după 2004, ales în județul Buzău pe listele partidului denumit succesiv în acea perioadă FSN, FDSN, PDSR și PSD. A fost lider al organizației județene Buzău a acestui partid până în mai 2010.

Spune-mi cu cine te inhaitezi, ca sa iti spun cine esti mistretule cu colti de argint!

De la sursa

Comentarii (2) Adaugă comentariu
Paznic pe 08 Martie 2023, 06:07
#2
mare
Tot la plopii slavitesti vîna saptaminal și actualul inspector șef al poliției Dumitrașcu, sluga lui Dragnea, pus in funcție de el.
Tianu pe 07 Martie 2023, 18:41
#1
Pădure cu mistreți
La Țarcul zorilor de la plopi slavitesti. S-au aflat și acolo mostrei,dacă Ciolacu a fost la Belina înseamnă ca a fost și la Țarcul zorile (ce coincidenta) și multă asemanare .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.