Oana Leonte il demoleaza pe Liviu Nicolae Dragnea! L-a facut: mincinos, tradator si libidinos!

06 Martie 2023, 16:22 | 1438 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea

 Pai asta e Livache al nostru, dupa descrierea de la portretul-robot! In plus apelativul de mascarici enuntat de bunaciune i se potriveste perfect!

Asa ca Liviuta ia-ti adio de la carnea moale si tinara, ti-au ramas oasele batrine si pielea flescaita a lui Carmen Daniela Dan si grasele cu cur deformat ce serveau la mese!

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Cristi pe 11 Martie 2023, 07:59
#5
Gogule
Io iam dat cadoul frumoasei mele lavişor, de ziua femeii. Mi la dat și ia, înapoi. Da ce cadou. Nu mai urlu!
Gogu p pe 07 Martie 2023, 17:17
#4
Fomiste la greu
Da primaru de la dracea cum a făcut imperiul agricol? Cu bata! Acu e supărat urla ca apucațu la angajați ca frumoasa locala lavişor nul poate ajuta cu o mana.
Dumitru pe 07 Martie 2023, 11:00
#3
Nu l-ar mai rabda Dumnezeu
In afara de mincinos,tradator si libidinos,mai poate i se atribui si faptul ca a fost si inca mai vrea sa fie un mare hot,avid de putere.Unii asazisi ziarirsti l-au intrebat de unde are bani pentru tot ce a "realizat" pana acum,si pentru a supravietui azi la nivelul pe care-l afiseaza.Nonsalant,a raspuns ca este director la firmele fiului sau.Dar acum vine si intrebarea noastra.Pe bune?Esti sigur ca te si credem?Dar fiul de unde si-a facut imperiul agricol,cu ce bani si cu ce stiinta,ca am inteles ca nici sa mearga nu stie.Nemernicul asta,pana nu va primi o adevarata si meritata lovitura din partea justitiei,ne crede in continuare prosti pe toti.Asa sa-i ajute Dumnezeu,lafel cum i-a ajutat si el pe oamenii de rand,pe cei multi,si care i-au dat votul de fiecare data,pana ce au ramas saraci lipiti si plini de nevoi.
Gogu Pintenogu pe 07 Martie 2023, 09:37
#2
Nu va speriati, sunt fomiste la greu in Romania
La cum merg lucrurile in Romania educata, bosorogul libidinos o sa-si gaseasca usor niste panarame care să adune firmituri din mâna lui păroasă.
Feliz pe 07 Martie 2023, 07:20
#1
Politica
Iubire peste tot,carmen Dan,iiriinaa .,Oana Leonte,cine va urma .probabil o baba de 80 de ani .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.