Video Turnu Magurele - Primarul nu s-a trezit, vicele se simte pe batatura la el, oamenii legii il ameninta pe cel ce le arata hotiile si protejeaza infractorii

04 Martie 2023, 08:50 | 2069 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Vicele

Vicele arata si se comporta ca la el acasa (e in familie la Primarie). La cati bani castiga, trebuia sa fie imbracat la costum. Vicele nu respecta orasul, institutia, turnenii si oamenii cinstiti. Clic pe foto

Politistii ajuta la dezvoltarea fenomenului infractional. Nu vor sa fie filmati si fac pe filozofii (dau sfaturi de vorbire). Ar trebui sa stea acasa, cu caprele prin gunoaie. Le e frica de imaginea lor.

Evazionistii nu stiu ce e legea, dar sunt protejati de oamenii legii.

In Primarie se joaca teatru. Ce viitor sa aiba acest oras.

In felul acesta, anii trec in favoarea lor iar noi ne multumim cu foarte putin, o viata grea.

Primarul ar trebui sa fie preocupat de ce are nevoie urgenta orasul, nu de activitati sportive si de recreere. El e preocupat de PETRECERE(A) timpului liber. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Vasile pe 07 Martie 2023, 09:40
#9
Intrebare
Ala batrinu in pulovar,linga madam tinerica,de pe holul primariei cine este?
Gogu pe 07 Martie 2023, 05:46
#8
Primarie
Respectul primarului pentru turneni, acest primar nu a dat c*rs invitație la televiziunea națională de frica microfonului,a cerut acceptul televiziuni sa mearga Ionela ca ea nu are emoții sa tina microfonu și va cânte la el.
Slv pe 06 Martie 2023, 15:53
#7
Uvcp
Numai je**si
ilie pe 06 Martie 2023, 12:25
#6
taietori de frunze la caini
Ce va tot mirati ?! Ambii s-au remarcat ca taietori de frunze la caini la UVCP si CIC...
Mihai pe 04 Martie 2023, 15:32
#5
DlPrimar
Dl Primar e in delegatie asa zice secretara....
Schimbare pe 04 Martie 2023, 12:32
#4
Rapida
Oameni inteligenți, cu școala, cu bun simt și cu imagine, far afaceri, fără firme de flori, fără copii trimiși la facultăți în Spania din salariu de la buget, fără copii și ginerica angajați pe pile, fără amante tupeiste și obraznice ! Oameni ca ilie Penescu sau Răzvan Vasile, cu minte și cu obraz, nu jigodii, asta vrem !
Theo pe 04 Martie 2023, 11:21
#3
Acasă cu putorile
Va-ți cumpărat primârie putorilor,a-ți supt destul orașul ăsta!
Privitor la stingerea luminii din oras pe 04 Martie 2023, 10:54
#2
DISPARE INCET SI ULTIMA FARAMA DE CONSTIINTA SI VERTICALITATE
Primarul,impreuna cu gasca ce-l inconjoara.fara nicio teama,dar cu maxima forta si tupeu,incearca sa impuna o multime de incapabili si oameni de partid,total ineficienti pentru o administratie publica locala.Intradevar,primaria s-a transformat intr-un SRL al unor nepriceputi si hoti,iar functionarii publici par o masa amorfa,fara initiativa si fara a avea macar c*rajul de a-si desfasura atributiunile din fisa postului si pentru care sunt angajati si pentru care primesc o gramada de bani.Le-a ramas frica si slugarnicia instaurata de catre vechii si noii conducatori cu aere si obiceiuri de vatafi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.