La niste apropiati de-ai primarului din Turnu Magurele le-au rasarit doua apartamente la mare si o vila la Brasov

03 Martie 2023, 12:49 | 1510 vizualizări | 2 comentarii
Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
MMS pe 04 Martie 2023, 11:14
#2
AVERILE BUGETARILOR LA CONTROL
Mai,oameni buni,voi aveti cunostinta de ceea ce se intampla in acest oras,de ceea ce fac conducatorii si decidentii politici?Nici cand vedeti si simtiti pe pielea voastra,distrugerea si saracia ce a cuprins majoritatea dintre voi,nu aveti puterea si c*rajul sa va treziti si sa luati atitudine.De ce stati cusuti la gura,fara pic de reactie si chiar de revolta fata de situatia total inacceptabila in care va afundati zi de zi?Ce asteptari mai aveti de la o conducere falimantara a unui orasel,canva municipiu,cu oameni harnici,priceputi si onesti.Si atunci cand scoala era scoala,sanatatea era sanatate si pregatire oamenilor era respectata.Azi,din ce in ca mai mult,se doresc din partea bugetarilor,tot felul de facilitati,stipendii,sporuri si salarii cat mai mari,iar din partea protejatilor si asistatilor social,cat mai multe pomeni si recompense nemeritate.In fapt,minciuni duclci si promisiuni neonorate aruncate timp de foarte multi ani.Veti primi exact ceea ce meritati.
Brașov, cuibușor de nebunii pe 03 Martie 2023, 20:22
#1
ANI și DNA ce păzesc?
Care apropiați ai piticului? Aia săraci vai mama lor, sunt la fel ca interpusii lui Dragnea, ca aveau salarii de mizerie, dar donau la PSD sute de mii de lei pentru campaniile electorale. Și Elena Udrea de Turnu, bine, mult mai urata și ma proasta decât originalul, ce sfori măi trage prin primărie? Cât ii mai răbdat pe acești nemernici.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.