Fane Tabacitu confunda masa de la primarie cu cea de la restaurantul propriu!

01 Martie 2023, 17:34 | 1611 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
CL Alexandria

Fostul comunist sindicalist Stefan Tabacitu-proprietarul restaurantului "Conciato" din Alexandria vrea sa stea la masa alesilor locali, desi este doar angajat cu contract de munca!

Sentimentul de inferioritate, pe care il resimte, are legatura cu faptul ca este analfabet si stie doar sa se semneze, fiind un biet tractorist, scolit la ,,Stefan Gheorghiu-scoala de cadre a PCR"!

Asa ca, daca sta la masa alesilor locali, crede ca prostia din capul lui se sterge, cum sterge el mesele de firimiturile de piine!

Bine ca nu a strigat ca de obicei: "Nelo, unde esti fa? Aduci si tu ceva la masa asta, ca plinge si lui domn Victor e foame!"

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Ilie dela DSV (director) pe 01 Martie 2023, 19:42
#2
Favorit
Favoritul meu este Tăbăcitul deorece el face și desface in primăria Alexandria .Primarul dragusin este doar un mic labagiu de serviciu,deorece așa l-a învățat Dragnea .
Spagusin pe 01 Martie 2023, 17:57
#1
Fane cînta la alta masă!
Eu nu l-am poftit să stea jos, ci să își pună șervetul pe mâna, că sa ne servească!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.