Femei terorizate sa produca cat mai mult: Fratii Tate de Turnu Magurele - Grupul infractional Triconf Textil (Grecul si sefele)

26 Februarie 2023 | 1803 vizualizări | 1 comentarii
Triconf
Triconf

Grecul si sefele de la Triconf Textil Turnu Magurele formeaza un grup infractional organizat.

De cate ori s-a marit salariul minim, conducerea fabricii a cerut ca muncitoarele sa mareasca norma (sa aduca mai multi bani).

Sefele si grecul terorizeaza fetele "ca nu se munceste cat trebuie in alea 8 ore". Chiar asa s-a intamplat, angajatele au scos de fiecare data mai mult (se pot verifica datele), le-a mai crescut o mana.

Grecul are camere video in toata fabrica si e cu ochii pe muncitoare (e ilegal ca le urmareste pe camere).

Ce li se interzice la angajate: sa mearga la WC, sa manance un biscuite pe care il au in buzunar, sa bea apa, sa nu vorbeasca, etc. In concluzie: femeia trebuie sa fie robot, sa stea cu capul plecat si sa traga (sa faca bani).

Angajatele nu au timp sa mearga la WC din cauza normelor marite.

Conditiile de munca sunt sub orice critica: trebuie sa stea in aceeasi pozitie timp de 8 ore, ceea ce le distruge sanatatea, aerul este poluat, stresul din procesul de munca, teroarea sefelor, etc.

Ce le-a mai trecut prin cap: intr-unul dintre sectoarele de activitate se pune muzica pentru a face si mai mult balamuc. Sefa face si pe DJ, pune ce vrea ea. Muzica ii induce o stare, ii excita orgoliul, de superioritate. Vali Vijelie - "Sa iubesti doua femei" este melodia preferata.

Mergem pana in panzele albe, cum ameninta una dintre ele. 

Comentarii (1) Adaugă comentariu
Titi pe 26 Februarie 2023, 14:14
#1
Ptr urlătoarea de 2 bani
Mănânci rahat cu lopata.... Dacă norma este mai mare vi sa dat câte un om în plus de fiecare dată, pe fiecare linie și nu v-a luat nimeni gâtul ca nu ați putut face că sânt absenți fără număr în fiecare zi nu e nimeni vinovat,, madam,, Eu știu cine ești dar dacă îți fac public numele o să dispari de acolo... Nu că te-ar da cineva afară.. ai pleca de rușine sau de puturoasa... Trezește-te la realitate... Tu ai ceva în capul tău, mă refer la un pic de inteligență darrrr... îți lipsește logica și bunul simț față de angajate, nu toate gândesc ca tine... o minte bolnavă de răzbunare către o persoană anume dar dacă continui sa vorbești aiurea îți divulg numele te cunosc foarte bine...cine ești. Atâta spun că ești în fabrică doar să faci rău la angajate nu la angajator dar... atât te duce capul.....
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.