Andrew Tate si gardiencele lui - Grup Infractional Organizat - Triconf Textil Turnu Magurele

25 Februarie 2023 | 1494 vizualizări | 2 comentarii
Triconf
Triconf

Triconf Textil Turnu Magurele functioneaza ca un grup infractional organizat. Grecul vrea ca angajatele sa produca mai mult si mai mult si le terorizeaza prin gardiencele lui, cateva dintre sefe.

 In poza de la fabrica apar si doua fotografii dintr-o campanie electorala. Politicienii au protejat Grupul Infractional Organizat. Oamenii legii, ITM Teleorman, au fost mituiti de Andrew Tate. Revenim cu amanunte.

Comentarii (2) Adaugă comentariu
Mitică pe 26 Februarie 2023, 07:38
#2
Postare de căcat
Medicamenteeeee! Și internare urgentă!
Titi pe 26 Februarie 2023, 05:33
#1
Ptr circăreasa de postează în fiecare zi
Aloooo cucoană altă treabă nu ai decât să scrii în fiecare zi acelasi subiect? Stai dracului acasă dacă nu îți convine ceva acolo sau te duci la muncă decât să fi pe post de,, radar,, du-te la altă fabrică și ai sa vezi ca nu este totul,, roz,, asa iei tu banii stând la pândă să prinzi,, lupul,, Aveți prea multă libertate acolo în comparație cu alte fabrici mai documentează-te... Ce insinuezi atâta ură, arată-ți fața dacă ai c*raj și un cuvant de spus sau ești,, supraveghetor,, de ocazie ptr altcineva... Rușineee în numele la muncitoare care, chiar vin sa muncească sa mănânce o pâine. Tu ești o persoane care nu-i place munca, doar bârfă, mă mir cum vă mai rabdă Dumnezeu atâta ură în suflet, vă urâți între voi și vă bârfiți ca babele după marginea șanțului.. SPOR LA TREABA
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.