Video Primaria Turnu Magurele, izvor nesecat de filozofi. Categoria: Din avion, toate sunt frumoase

24 Februarie 2023, 15:18 | 1496 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Turnu Magurele

Primaria Turnu Magurele a trecut la realizarea de filme. Smecherie, ce stiu taranii astia, frumos de sus. Video aici sau aici

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Mihaela pe 25 Februarie 2023, 09:20
#3
Hai ca a inceput delirul unora
Bai,Tutule,amortitilor,pai,daca apare Simionescu pe vreuna dintre listele viitoare de candidati,indiferent de la care partid,se va cutremura intreaga zona mai ceva decat cea din Gorj sau Vrancea.Sa fi criminal si hot,dar si deranjat la mansarda,si sa-ti mai doresti sa fi prezent in fruntea unei comunitati pe care ai sfidat-o,mintit-o si furat-o,asta e chiar ticalosie dusa la extrem.Spalti-va pe cap cu astfel de nemernici si de aroganti incapabili.Locul lor era la ultima halta de repaos pe unde s-a aflat si stapanul lor Dragnea.Daca nu va treziti,veti sta in bataia pustii vechilor si ticalosilor conducatori din gasca puscariasului Dragnea.
Star pe 24 Februarie 2023, 21:49
#2
Penaliiiii
Pârvulescu se va muta la Rahova,la USR sunt băieți cu carte . Întrebare :unde va merge consilieri comanescu și Filip .
Tutu pe 24 Februarie 2023, 17:17
#1
Alegeri la primărie
Se schimba garda la primăria turnu Măgurele,va candida simionescu din partea PNL (psd),este un transfer de marca in psd.La fel s-a intimplat și cu Florica Mara,care s-a făcut psd -ist dR numai pentru contracte cu consiliu județean .Acuma urmează și pirvulescu .care se va muta la USR . Cind va auzi Dragnea fost șef psd (cu ajutorul lui Coldea,pe care l-a trădat ),de aceste transferuri va face infarct,deorece alți profita,și el a stat ca prostul la Rahova .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.