Ca la teatru, la Turnu Magurele: Cine isi permite sa mearga la spectacolele de la Cinema Flacara?

17 Februarie 2023, 14:22 | 1924 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Flacara

Cei cu pensie si salariu nici nu se uita la cat costa biletul. Pensionarii speciali vor sta in loja.

Pentru angajatii cu salarii mici si foarte mici se va monta un ecran in parc.

Cei cu pensie si salariu merg la "Buricul Pamantului", cei cu salariu minim merg la Kaufland si Lidl, ruleaza spectacolul "Eticheta galbena".

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
money pe 18 Februarie 2023, 16:49
#7
nu ajung?
va obliga cineva sa veniti la teatru??? e ca si cand doar astia de pe turnu cu stiri sunt din turnu. Nu e ca si cand cei in varsta, nu exista. 70 lei pe un bilet de teatru e foarte rezonbil, na, nu va convine, preferati sa dati 25 lei pe un pachet de tigari. Na fiecare cum gestioneaza baniismile Dar nu va obliga nimeni sa va duceti . Nu e pentru toata lumea. Doar nu o fi pentru oamenii strazii, hai sa fim seriosi,cat voiati sa fie un bilet de teatru cu adevarati actori? 20-30 lei? Nici gand.. Ati dat pe CIRCUL ALA 45 lei, si nu dati la Teatru 70. Ce minte
Fane pe 17 Februarie 2023, 20:09
#6
Mustafa
Să fie voie să mănâncă sămânță la teatru să facem și noi un ban cinstit. Să dăm în cap la lume? Să fie cultură de floare că noi facem cornete. La reducere.
Vlad pe 17 Februarie 2023, 17:57
#5
Preț bilet
Sunt c*rios.. avem teatru în oraș Cam cât ați vrea să coste un bilet? Mie 70 de lei mi se pare f rezonabil
Titus Andronicus pe 17 Februarie 2023, 17:48
#4
Cultura nu e pentru oricine
Pai,voi ce credeati,mai,ca va face cinematograf ca sa va mai destepte si sa va culturalizeze pe voi,gloata de fraieri si saraci prosti?Nu,au facut un loc unde sa poata veni protipendada orasului condusa de catre nescolitii din PSD,adica cei ce mai au niste salarii si pensii maricele.Voi,saracii si umilitii,stati si mancati seminte si sorbiti-va din ochi calaii.
Mana-Mana pe 17 Februarie 2023, 16:06
#3
Mani-Mani
O hotie pe față acest cinematograf ! Toți pesedistii si turnătorii orașului vor veni la spectacole ! Pe moca, iar prostii, restul, vor plăti 70 lei pe bilet ! Chiar ne luați de proști?
Danuta pe 17 Februarie 2023, 15:33
#2
Nu va plângeți, gândiți!
Dacă nu aveți bani, stați acasă și va uitați la TV, la Antena 3,dar și la alegeri, sa faceți bine sa stați tot acasa. Ca va înghesuiți în duminica alegerilor și votați cu doua mâini PSD, adică tot pe aia care va tin în sărăcie și minciuna de peste 30 de ani.
!!!!! pe 17 Februarie 2023, 15:29
#1
Jos piticu
Un nemernic primaru, nu o mai satura pe Ionela gaurela.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.