Locuitorii din Zimnicea si Turnu Magurele cer asfalt, apa, canalizare. Primarii se lauda cu camere video si drona

15 Februarie 2023, 00:39 | 1202 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Cuclea si Parvu

Primarii din Turnu Magurele si Zimnicea se lauda cu sisteme inteligente, banci cu dispozitive pentru incarcat telefoanele, etc. Cetatenii au alte nevoi:

Zimnicea 

Ați distrus și canalul de pe fosta 6 Martie care colecta apele de pe străzi și mergea în râul Pasarea, ați înălțat străzile cu piatra, trotuare ca funia in traistă, apa intra în curțile noastre. 

Pentru asfaltarea străzilor nu se semnează niciun proiect? Cred că acesta ar trebui sa fie obiectivul principal al orașului! Probabil urmează să fie filmate din drona și identificate pentru asfaltare. Tot drona va monitoriza și "groapa de gunoi" de la Cetate și ruinele din centrul orașului...să-mi fie scuzata ironia, dar treziți-vă odată! Nu toată lumea este naivă!

Turnu Magurele 

Asfaltati si Mihai Eminescu strada de face legatura intre Piata si Catanga

Poate se bagă și canalizare și apă curentă la limita proprietății pe str Ion Creangă, că suntem totuși în 2023. Parca suntem "municipiu ", nu ?

Strada Carpați că arată mai rău ca n Evul Mediu! Cind se va asfalta???

Ghica-Vodă  apă, canal?????

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Jupanu cu stalpu pe 16 Februarie 2023, 09:25
#2
am stlp de c*rent in structura casei
Str. mihai eminescu nu poate fi asfaltata deoarece ezista probleme cu documentele. Nu se potriveste face masuratorile pentru ca eu, rom dastept si bos, am construit casa pe strada cu stalpul inauntru. Ha, ha, ha! Mia spus mohanu atunci ca ma aduce autobuzu direct in sufragerie. Eu aveam copii la facultate la buc*resti si mergeau cu trenul. de la gara ii lua autobuzul si ii aducea direct in sufragerie, sa nu mai stea si ei in ploaie ca destul ii stricau ochii citind la jilava, pardon, la ACE in buc*resti.
Primar dracea pe 15 Februarie 2023, 09:18
#1
Informare
Eu cristita srl, asfaltez tot orașu. Dar pe rand. Sa i termin strada iubitei lavişor, și v-o fac și v-o bag și apa și canal și asfalt
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.