Prostica Parvu, daca nu e si fudul, parca n-ar fi prost destul. Saracia il da afara din casa, el isi cumpara drona, camere de supraveghere si echipamente smart

13 Februarie 2023 | 945 vizualizări | 0 comentarii
Parvu
Parvu
E ca si in cazul unei familii foarte sarace, unde sotul munceste afara si trimite bani acasa, iar sotia cumpara tot felul de lucruri de care nu are neaparat nevoie.
 
Chiar daca banii sunt cazuti din cer, faptul ca esti sarac si tie iti arde de drone si alte asemenea, in loc sa te gandesti la ziua de maine, dai dovada de iresponsabilitate.
 
Primaria Zimnicea 
UN NOU PROIECT FINANȚAT PRIN PNRR
Primarul orașului Zimnicea, dl. Petre Pârvu, a semnat astăzi contractul de finanțare pentru un nou proiect din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență(PNRR). Este vorba despre „Asigurarea de sisteme TIC și echipamente smart în orașul Zimnicea, județul Teleorman”, Componenta 10-Fondul Local, Investiția: 1.1.2, Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde-ITS/alte infrastructuri TIC(sisteme inteligente de management urban/local). Proiectul vizează achiziționarea de sisteme de supraveghere video (asigură monitorizarea video permanentă printr-un centru de comandă), a unei drone (necesară pentru crearea unei evidențe GIS a domeniului public și privat, dar și pentru monitorizare în caz de situații de urgență, în misiuni de căutare și salvare), mobilier urban (bănci inteligente prevăzute cu panouri solare și dispozitive pentru încărcarea telefoanelor mobile, a trotinetelor, etc) , aplicații informatice menite să îmbunătățească și să eficientizeze relația dintre cetățeni și autoritățile locale. Componenta digitală constituie un pas important pentru asigurarea unui climat de siguranță și securitate, dar și pentru eficientizarea relației cetățean-autorități.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.