Cinema Flacara Turnu Magurele - "Buricul Pamantului" - Doru Octavian Dumitru - 70 de lei biletul

12 Februarie 2023, 18:53 | 1788 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Doru Octavian Dumitru

In data de 04.03.2023 începând cu orele 19 in cadrul cinematografului Flacăra va avea loc spectacolul Buricul Pământului cu Doru Octavian Dumitru.

Biletele se pot achiziționa de la casieria cinematografului de luni până vineri între orele 08-16, prețul unui bilet este de 70 de lei.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
ilie pe 17 Februarie 2023, 12:45
#7
prosti
Spectacol ptr. prosti...
Ramses pe 15 Februarie 2023, 06:39
#6
Lui Tutakhamon
Că ești prost se deduce chiar din modul în care ai maltratat numele lui Tutankhamon. Dar cum prostie fără fudulie este ca un anus contra naturii, și tu te-ai pus pe claxonat ca să atragi atenția că puți în iarbă. De ce nu faci și tu un bine și te duci fix acolo unde stătuși 9 luni gratis, te încui acolo și înghiți cheia? Așa nu ne mai poluezi cu damful de prost pe care îl duhnești. Bă prostul satului, orașul ăsta nu merita un asemenea templu al culturii care este azi Teatrul orașului. Cine să vină boule, să vadă un spectacol? Unul ca tine care nu știe nici ce vede? DOD face stand up comedy pleampa dracului! Dacă nu știi ce e aia, întreabă-l pe nen-tu' Goagăl ce e. Mă, de unde dracu' tot apăreți ca ciupercile după ploaie? O avea turnucustiri crescătorie de idioți?
Tutankamon pe 14 Februarie 2023, 13:36
#5
Lui Ramses
Cata prostie ai putut sa acumulezi in acel oras de rahat.Cata slugarnicie si lipsa de respect fata de cineva care are alta opinie decat a ta.Bai,prostule,tu stii ce inseamna ,ai vazut vreodata un spactacol de acel gen?Un actor de revista nu are legatura cu circariile si prostelile pe care le face DOD.Cine spune ca trebuie sa mergi la pacanele su sa-ti cumperi tigari in locul hranei?Daca asata ai face tu,nu trebuie sa ne-o imparti si noua.Iar la capitolul forta de munca,e,uita de asta a avut grija sa o goneasca politicul,timp de peste 30 de ani.Nu mai face pe desteptul,puti a sluga si a lingau.
Ramses pe 14 Februarie 2023, 10:29
#4
Cinefilului
Ăia 70 lei nu ajung localnicilor pentru mâncare dacă 60 lei se duc pe băutură sau la păcatele. Numai puturoși și bețivii fac foamea. Localnicul ăla se poate angaja la șantierele din oraș, unde se caută de lucru. Dar dacă muncă e grea, mai bine asistat social, să spargă semințe și să râgâie după băutul berii pe banca din fața scării. Cât despre spectacol, el este unul de revistă. Numai că, niște culturii că tine nu pot pricepe termenul. Vor veni și filme, stai fără grijă. Vei putea vedea toate kitsch-urile cu ștaif, fii fără grijă. Dar dacă și la film prețul biletului va fi de 70 lei?
Un cinefil pe 14 Februarie 2023, 09:33
#3
Lui Dedeu Marian
Acei 70 de lei pot însemna hrana de subzistenta pt. o săptămână pt. un localnic. În privința spectacolului, e de preferat câteva filme în locul unei mascarade de show marca DOD. Eu cred ca se dorește în continuare, dovedirea de către autoritățile locale, inutilitatea unui adevărat spectacol și act de cultura.
Dedeu Marian pe 13 Februarie 2023, 11:05
#2
Pentru jery Lewis
Păi este o companie privata care intermediază spectacolul și au închiriat sala și au stabilit prețul biletelor încât să câștige și ei ceva, altfel nu ar mai avea motiv să țină acest spectacol!
Jery Lewis pe 13 Februarie 2023, 08:14
#1
70 de lei un bilet?
Dar ce fel de spectacol este,se da si o masa,e cu lautari sau e petrecere dupa spectacol?Mascaricii astia sa mearga la Sala Palatului din Buc*resti,ca numai acolo sunt biletele ca la opera.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.