Turnu Magurele - Santierul Casa de Cultura - Campionul la carat cu roaba - MAI BINE MOR DE FOAME ACASĂ DECÂT SĂ MAI MUNCESC ACOLO!

08 Februarie 2023, 07:10 | 4200 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Casa de Cultura

Comentariul zilei - Cu politica patronului care reface Casa de Cultură să plătească salahorii cu 120 lei/zi și mai are pretenția să te urci și pe schele, eu am vrut să îmi dau demisia!

PE MINE M-A PLĂTIT 2 SĂPTĂMÂNI ȘI 3 ZILE CU 150 LEI/ZI DAR A VRUT SĂ ÎMI MICȘOREZE LA 130 LEI/ZI.

CONTRACTUL ERA PE 8 ORE/ZI DAR DE LUNI PÂNĂ VINERI PROGRAM DE LA 7:30-17:30 SÂMBĂTA MUNCEȘTI OBLIGATORIU 7:30-15:30. DECI PE SĂPTĂMÂNĂ MUNCEȘTI 10 ORE, EȘTI PLĂTIT DOAR 8 ORE.

NU AM VRUT CU 130 LEI/ZI, IAR INGINERUL ADI A ZIS CĂ NU TREBUIE SĂ SCRIU DEMISIA ȘI NU MI-A DAT NICI UN DOCUMENT, NU ADEVERINȚĂ DE VECHIME SAU FIȘĂ DE LICHIDARE! NU CRED CĂ YZA MAi MI-A OPERAT CEVA PE CARNETUL DE MUNCĂ...A...PAUZA DE MASĂ E DE LA 12:00-12:30 DOAR JUMĂTATE DE ORĂ!

ERAM CAMPION DECLARAT DE INGINER LA CĂRAT ROABE DE MOLOZ, DAR A ZIS CĂ NU MERIT 150/ZI SĂ RĂMÂN CU 130/ZI. LA MUNCĂ NU AI TIMP NICI SĂ MORI, LUCREZI CONTRA CRONOMETRU CA UN SCLAV... NICI PUȘCĂRIAȘII NU AU UN ASTRFEL DE RITM DE LUCRU!

MAI BINE MOR DE FOAME ACASĂ DE CÂT SĂ MAI MUNCESC ACOLO! AM O SĂPTĂMÂNĂ ȘI 2 ZILE DE CÂND SUNT ACASĂ DAR ȘI ACUM MĂ DOR MÂINILE, MIJLOCUL ȘI PICIOARELE! AR TREBUI SĂ INTRE ITM SĂ VERIFICE NEREGULILE...!

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
ba pe 12 Februarie 2023, 21:47
#16
a
au venit niste viermi pe santier si de atunci numai comentarii de putooori imputite
Max pe 12 Februarie 2023, 01:01
#15
Bubuială
Lăsând la o parte condițiile de munca, fie ele bune sau rele, problema e alta. Este ora 1 noaptea și in c*rtea șantierului de la Casa de Cultură este produs în zgomot infernal. La aceasta ora se încarcă molozul în mașini pentru debarasare. Închipuiți-vă ce spectacol muzical este produs de utilajul care încarcă și de molozul care cade în bena metalica....
Un fost constructor pe 09 Februarie 2023, 20:26
#14
Cand prostul isi da cu parerea
Remarcati mentalitatea si modul de exprimare al unui retard(Radu Raduccu),al unui epochimen ce refuza sa citeasca si sa gandeasca,dar scrie,da solutii muncitorilor si face pe desteptul?E,deaia suntem acolo unde ne aflam azi,si suntem vazuti asa cum ne este pregatirea si cunoasterea.
Radu Raduccu pe 09 Februarie 2023, 11:06
#13
Pentru bulangiu care a scris numai prosti :::!!!!@
Veziti dreacu de treaba ta ma ji...io tu mai ai un episod si mori .Cand teai angajat nu stiai ca e santier la ce te asteptai sa muncesti la biro sau sa fi frun sef daca tu pana la varsta asta roaba tea fost meseria ta sa iti fie rusine ma :;\"$#^
ionut pe 09 Februarie 2023, 04:30
#12
completare
toate santierele care au venit in oras decit au hamalit oameni la maxim fara mila, fara a se respecta normele de protectia munci si mai ales programul de lucru dar si cu oameni la negru primele zile de angajare atrntie i t m . i t m nu trebuie sa plece de pe santier, lipsuri mari la protectia munci .
Geo pe 08 Februarie 2023, 20:40
#11
Hmm
Uppss...și eu am trei copiii și muncesc 8 ore pe zi așa cum am semnat contractul .Am pauza de masa regulamentar nu că acolo .Nu dau voie nimănui să mă oblige sa muncesc sâmbătă și din pauza de masa sa mi ia 30 de min.Ma plătește ore extra și îmi convine rămân ....daca nu sa arate și la gara nu mă poate obliga nimeni.O seara buna sa aveți.
Vrem mai multe informatii in Ecouri Dunarene pe 08 Februarie 2023, 20:35
#10
CAT COSTA REABILITAREA CASEI DE CULTURA?!
Vad pe aici tot felul de postari ale unor ametiti care nici macar nu cunosc legile muncii.Eu,din cate cunosc,la 168 de ore de munca pe luna,impartit la 22 de zile,fac 8 ore zilnic,deci,ce depaseste 168 de ore,sambata,duminica si dupa cele 8 ore de program,se plateste dublu.E atat de simplu sa cititi si sa va cunoasteti drepturile.Si nu va poate obliga niciun angajator sa prestati ore suplimentare.Vrei mai multa munca,sa respecti contractul si termenele,platesti asa cum spune legea,punct.
Gogu pe 08 Februarie 2023, 19:41
#9
Lene
Nu,e,de,tine,treci,la,social
Florinel pe 08 Februarie 2023, 19:31
#8
Uppss
Alt savant, dacă tot te crezi așa de, deștept fă-ne și nouă loc la tine? "Geo" că presupun că tu lucrezi la birou undeva. Frumoase sfaturi știi sa dai, păi sclavii suntem toți la noi în țară de 30 de ani în coa... Care vrea să muncească nu gândește ca tine. Eu unul am 2 copii și da merg la munca pentru ca îmi trebuie bani sa îi întrețin pentru că statul român nu ne dă nici un sprijin, așa că dacă tăceai filozof ajungeai....
Geo pe 08 Februarie 2023, 17:45
#7
Hmm
Voi pe cine dracu mințiți că lucrați în condiții bune de munca .Voi vă faceți viața un calvar .Voi lucrați 8 ore pe zi sau 10 ? Daca intrați la 7:30,aveți pauza de masa 30 min și plc la 17 :30 cate ore de munca sunt???Alooo treziți va și respectați va ce ați semnat în acel contract,altfel veți fii sclavii lor .
Ionuț pe 08 Februarie 2023, 11:23
#6
Minte acest om
Mi-e scârbă de ast fel de oameni, de ce nu spui ca ai vb prost și că ai venit la muncă doar pt o perioadă de 2 săptămâni și ai venit doar sa îți urmărești scopul de a-ți lua lemne ai luat o mașină de lemn de foc și nu, numai u ai loat am luat toți iar legat de bani chiar sunt foarte serioși cu banii și plătesc mult mai bine față de alte firme nu știu ce ai lucrat u că eu tot timpul îi trăgeam atenția șefului despre faptul că u în loc să muncești cu noi îți strangeai lemne pt foc îmi e rușine ca mi-ai fost coleg.
Maka pe 08 Februarie 2023, 07:47
#5
Minte
Noi muncim pe șantier și totul este în regulă nimeni nicăieri nu nea dat mai mulți bani decât pe șantierul ăsta și tu ai plecat ca prostul ca ai vorbit prostii cum faci și acum și ești un prost. La ora 17 iese toată lumea pe poartă sa nu uiti ca are camere in șantier și se poate confirma ceea ce zic și mai vezi ca ai uitat sa spui ca ai și pauza de masă.
Stan pe 08 Februarie 2023, 07:20
#4
nnn
Mai bine stai acasă pe pensia mătii. In străinătate, pe șantier, stai degeaba, te plătesc aia așa …
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.