Ultima ora! Foarte multi tineri plecati afara, special Anglia, se intorc in Turnu Magurele

06 Februarie 2023, 09:17 | 2025 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Tineri

Mii de tineri se intorc in Turnu Magurele. Toti vin sa vada filme la Cinema Flacara, meciurile Cetatii si sa se recreeze.

Tineri au plecat pentru ca nu aveau asa ceva. Primaria s-a gandit ce sa faca sa-i atraga si a reusit. In Anglia nu sunt asemenea cinematografe, echipe de fotbal sa faca asemenea transferuri si nici nu ai unde sa te recreezi.

Ar trebui facute si cateva locuri de munca, poate or vrea sa si munceasca. Nu au plecat pentru un loc de munca, tinerii nu gaseau distractie.

Multi si-au luat si lopetile de la locul de munca. Nu stim ce vor sa faca cu ele, dar au auzit ca se rezolva multe probleme cu lopata.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
SilePietroi pe 08 Februarie 2023, 14:23
#8
Lui Maria bateria
Băi proasta p..lii, lipsesc argumentele? Păi măi pr nevoie de proasta p..lii, pe toate șantierele orașului e nevoie de forță de muncă. La Casa de cultură, La casa Armatei, pentru șantierele din oraș e nevoie de lopată. Dar asta e greu nu, băi Maria bateria, nu? Ce voiai, doar posturi la birou, să semneze acte, nu? Marș în plm la locul tău, adică la cratiță și nu mai abera pe aici!
ilie pe 08 Februarie 2023, 11:18
#7
colorat
S-a intoars mai ales "partea colorata"...si creste numarul de infractiuni/furturi...
Maria pe 08 Februarie 2023, 09:55
#6
Marelui vizionar si expert Sile Pietroi
Un limbaj tipic PSD-ist.Atunci cand argumentele lipsesc,iar adevarul se vad si de pe luna,incep injuriile,rautatile si aratatul vinovatilor impreuna cu solutiile date de catre niste mari idioti.Cand faptele unor hoti si incapabili sunt atat de evidente,este inutil sa mai poti ascuta parerile si spusele unor analfabeti functionali.Cam asta a reusit turma PSD,condusa de catre niste escroci si tradatori,sa scoata la suprafata societatii,mizeria fizica si morala,mediocritatea,minciuna si hotia,toate in capul lor numai virtuti.Intr-o tara normala si cu un real stat de drept,erati cu totii la lopata,la somaj sau prin puscarii,lafel ca fostul vostru stapan.Sa speram ca inca nu e totul pierdut,si ca lucrurile se vor aranja cat de cat in viitorul apropiat.Apropos,Sile,vom vedea c*rand si cat s-a furat de pe urma acestor santiere din care nu se va vedea o prea importanta si benefica schimbare.Asazisele investitii au sosit mult prea tarziu,cand parjolul si depop**area s-au instalat deja.
Sile Pietroi pe 07 Februarie 2023, 09:59
#5
Lui Bita
Auzi băi căcatul, de lopată e nevoie în oraș . La Casă de Cultură e nevoie de oameni. La repararea străzilor La fel. E grea lopată? Păi băi căcatul, e ușor să latri aiurea, dar sunt sigur că nu a murit iarbă de mâna ta. Taci în plm de idiot!
Lucian pe 07 Februarie 2023, 09:35
#4
Prostia si hotia stau la masa cu puterea
Sa-i fereasca Dumnezeu pe decidentii politici,de extinderea unui razboi sau de furia oamenilor necajiti si fara alternative.Marea majoritate a cetatenilor sunt satui de corupti,incapabili,spagari si hoti.In urma situatiei atat de grea si complicata din Romania,se pare ca lucrurile vor iesi c*rand de sub control.Azi,mai mult ca oricand,e nevoie de o adevarata revolutie impotriva tuturor tradatorilor si a vanzatorilor de tara.
Bita pe 06 Februarie 2023, 13:18
#3
Primar
Bai, mișto chestia asta cu lopata.se poate aplica și aici o lopată peste muianul multora din primarie
Lute pe 06 Februarie 2023, 10:37
#2
Postacului
Băi prapaditule,
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.