Jaful e foarte mare?! De ce Primaria Turnu Magurele pastreaza pensionari in loc sa angajeze tineri?!

06 Februarie 2023, 08:52 | 1245 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele

Foarte multi pensionari sunt pastrati pe posturi bune si cheie. Nu sunt cazuri izolate, unde e de inteles daca nu se gaseste inlocuitor, desi nimeni nu e de neinlocuit.

De ce se intampla! Sunt mai multe lucruri care fac posibil asa ceva:

1. S-a furat si se fura mult (de la materiale, bani la voturi)

2. Nu trebuie adusi alti oameni pentru ca ar risca sa demaste, din greseala sau intentionat, hotiile

3.Tinerii nu ar fi de acord sa fure sau e greu sa formezi specialisti in ale hotiei, nu ca nu ar putea sa faca fata locului lasat liber de pensionari

4. Daca faci parte din Mafia Primariei nu iesi decat cu picioarele inainte sau la momentul potrivit

5. Nu se gasesc hoti specialisti, nu tineri dornici de munca

 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Maria pe 08 Februarie 2023, 20:48
#6
ADEVARUL ESTE DOR CEEA CE SE VEDE
Mitica,in momentul in care ai nevoie de forta de munca si te adresezi tineretului,trebuie sa-i oferi si ceva conform pregatirii.Ca sunt multi tineri pe la pacanele si case de pariuri,asta s-a dorit si la asta s-a lucrat foarte multi ani.Dar sunt si multi tineri pregatiti care nu au loc de oamenii de partid ai hotilor si mincinosilor.Interesul acestor nemernici a fost si este sa tina electoratul sarac,ca la alegeri sa-l poata cumpara ieftin,prin minciuni,promisiuni si alte baliverne ce tin la niste slab pregatiti si necalificati in nicio meserie.Imi pare rau sa o spun,dar marea vina este a celor ce au dat girul unor personaje lacome,incapabile si puse mereu pe furat si distrus.
Mitică pe 08 Februarie 2023, 06:56
#5
Concluzie tristă
Problema e că nici tinerii nu prea se înghesuie la muncă. Preferă să piardă zilele pe la pariuri sportive decât să se ducă să caute de muncă.
Proprietar in doua asociatii pe 07 Februarie 2023, 09:20
#4
INCOMPETENTA SI NESIMTIREA PRIMARULUI
Este foarte simplu,au fost mufati cu totii la jaful facut atatia ani din banul public.Iar fosilele de pe la Asociatiile de locatari,se stie bine,sunt buni agenti electorali ai celor de la putere(PSD).Buni turnatori,raspandaci ai ideilor celor ce sustin si-i tin pe acele functii.Le tremura chilotii pe ei cand aud de conducerea primariei,dar un proiect bun si de interes public nu au facut pana azi.Cad acoperisurile de pe bloc*ri,mizeria din jurul scarilor este vizibila mereu,dar nu fac nimic in afara de a lua lunar banii pe care nu-i merita.Nu stiu sa faca un proiect adevarat,cu fonduri europene,si care sa reabiliteze si sa anvelopeze imobilile conform legilor in vigoare.Toate instalatiile sanitare si electrice sunt vechi,putine dintre ele sun schimbate,majoritatea subsolurilor fiind pline cu apa.Si sa credem ca primaria nu are nicio vina,oare?
Fost consilier local si judetean. pe 06 Februarie 2023, 18:41
#3
Nu sunteti informati.
In Primarie nu sunt pensionari, pentru ca LEGEA NU PERMITE! In privinta consileriolor si a primarilor este alta treaba, ei nu sunt functionari de stat. Alta remarca: nu confundati Primaria cu serviciile din subordinea Consiliului local.
C pe 06 Februarie 2023, 11:22
#2
Aut
Plecati bă acasă, lăsati si pe altii in locul vostru ! Hodorogiților !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.