Gabriel Bulumac: Alexandria va avea un buget aproape de Cluj, la capitolul sport. Sport mai putin, dar trebuie sa manance si gurile lor, smecherilor

05 Februarie 2023, 08:55 | 1023 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Bulumac
Un nou caz șocant la Primăria Alexandria, în ședința de Consiliu Local!
În ședința de Consiliu Local de la începutul săptămânii, a fost votat bugetul municipiului. Propunerea de buget la secțiunea “Sport” a fost una uluitoare - 9.220.000, aproape 2.000.000€, în condițiile în care performanțele sunt modeste, iar orașul se scufundă în mocirla civilizației.
Spre exemplu, bugetul pentru sport în orașul Cluj, a fost comparabil - 10.450.000, iar comparația cu un oraș precum Clujul ne face să roșim.
Incredibil ce gaură neagră a devenit Clubul Sportiv Municipal Alexandria! Am cerut informații cu privire la cheltuirea sumelor încă din luna decembrie, iar ultimul răspuns a fost că sunt foarte ocupați și nu îmi pot da informațiile pe care le-am solicitat.
Am făcut amendament pentru diminuarea bugetului alocat secțiunii sportive cu 1.500.000 lei și direcționarea lor în trei direcții importante:
- 150.000 pentru majorarea bugetului Serviciului Sanitar Veterinar SRL(Alexandria este plină de câini fără stăpân). Aici am avut și susținerea directorului, care a recunoscut că are nevoie de fonduri suplimentare, dar consiglierii psd au votat împotrivă.
- 800.000 pentru protecția mediului - ecologizarea gropilor de gunoi ilegale din municipiul Alexandria, dar actualul primar a susținut că prioritatea este sportul, pentru că a fost o promisiune electorală, iar consilierii psd au votat împotrivă.
- 550.000 pentru reparații curente străzi, alei, trotuare, cartiere, indicatoare și marcaje rutiere. La indicațiile prețioase ale actualului primar, consilierii psd au votat împotrivă.
Așa că, pentru anul 2023 vom avea o alocare bugetară uriașă la capitolul SPORT, mulțumită clicii formate în jurul actualului primar.
Era să uit. La ședință, nea victor a fost secondat de nea fane, administratorul orașului, care stă la masa aleșilor locali, deși nu are niciun drept. I-am cerut demisia lui nea fane și în această ședință, datorită situației în care ginerele dumnealui, ciprian gurban, a adus ApaServ.
Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.