A zis bine unul dintre executanții de lucrări din oraș: "dacă nici anul asta nu facem bani, atunci când mai facem?!"

04 Februarie 2023, 13:46 | 1239 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Corabia
În toate orașele cu primari serioși se fac strategii locale pentru transformarea localităților în orașe verzi, vocea cetățenilor fiind extrem de importantă în acest demers.
 
Doar primarul orasului Corabia este cuprins de iufa distrugerii arborilor, singurul lui scop fiind să distrugă tot ce înseamnă verde în oraș. Când oane spune că dorește să reabiliteze un trotuar, în realitate se gândește cărei firme îî crește cifra de afacere și câți arbori poate să îndepărteze.
 
A zis bine unul dintre executanții de lucrări din oraș: "dacă nici anul asta nu facem bani, atunci când mai facem?!" - da, are dreptate, banii din bugetul local se scurg cu sutele de mii pentru câte o firmă să "plămădească" o lucrare, că nu putem vorbi de execuție a lucrării.
 
Dacă-l iei la boabe mărunte și-l întrebi pe oane despre banii plătiți pentru cereri de finanțare care n-au mai fost depuse, sau despre studii de fezabilitate plătite să aflam apoi că au fost greșite în proporție de 70%, se bâlbâie și amenință că nu mai răspunde la nicio întrebare.
Este oane un exemplu de AȘA NU! Doar că plătim toți pentru proiectele lui aberante!
Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.