Caz grav! Primaria Turnu Magurele si Cristita continua sa atenteze la siguranta turnenilor. Un batran era sa moara pe santierul de pe strada Horia, Closca si Crisan

4 Februarie 2023, 13:20 | 1.958 | 6
Batran
Car Universal

Ne scriu cititorii: Batranul a vrut sa treaca pe scanduri si a alunecat. A fost gasit inghetat si salvat in jurul orei 20:00.

Organizarea de santier e trecuta in acte, banii sunt furati. Autoritatile sunt corupte. Muncitorii se caca si se pisa la tomberoane. Primaria si Cristita se pisa pe turneni. 

6 comentarii Comentează

 • #6
  Cristita pe 4 Februarie 2023, 22:41
  Și?
  Fraierilor, sa ducă mosu. Eu tot îi fac iubitei lavişor, strada sa nu mai strice mașina, ca cu ce mai ajunge la mine? Nu ma ienervati căi fac și lift. Și ce vreau io. Ca și eaimi face ce vreau io. Da ceo face
 • #5
  Eu pe 4 Februarie 2023, 20:47
  Pt.primar.
  Servicul de urgenta al Primăriei unde se afla???(sau lati desfinat).
 • #4
  Conica și Moravița pe 4 Februarie 2023, 19:34
  Povesti care pot fi distrugatoare
  Fiul lui Dragnea și Ilie dragne foști acționarii de la ferma sacia,au o datorie de achitat de 90000euro unei persoanefostul director al fermei sacia PINA in anul 2015 .,aceasta persoana a lucrat cu unul din consilieri lui Dragnea și anume Emil lungu și deține documente care fac legătura dintre Dragnea și Petre pitis de pa teldrum,aceasta persona deține și informații despre familia Dragnea,deorece toate documentele pe care lucra Emil lungu cu privire la Liviu Dragnea,erau stocate de aceasta persoana,in urma înțelegerilor cu Emil lungu (consilierul de taina al lui Liviu Dragnea) .Din păcate nu știm numele acestei persoane,dar Cristina Mindroc de la hotel îl știe deorece lucra foarte bine cu dinsul.
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.