Ce o recomanda pe Ionela Jianu sa fie consilier personal al primarului din Turnu Magurele?!

03 Februarie 2023 | 1614 vizualizări | 8 comentarii
Ionela
Ionela

Atat merita acest oras? Nu se gasea un turnean pregatit pentru a ocupa acest post? Se scutura Turnu si de voi.

Citeste si: Poveste de succes - Urzica, Olt - Cooperativa Agricola Romanatiul are contract cu Mega Image

Jignire maxima la adresa turnenilor.

O proasta si o parvenita s-a cocotat in fruntea orasului. Nu e proasta-proasta (clasica), e proasta cu diploma.

Singura calitate, alta nu are: i-a pus pi..a in cap ko..lui, la propriu si la figurat.

Comentarii (8) Adaugă comentariu
Manuela pe 04 Februarie 2023, 16:52
#8
Primarie
Ce mare rău v-a făcut femeia asta de o împroșcați în continuu cu noroi? Ale voastre de acasă, sunt breze? Să vă fie rușine! A fost careva la fundul ei ca să vorbească în cunoștință de cauză, s-a culcat cu voi pentru bani ca să va permiteți să o jigniți în halul ăsta? Sunteți toți niște frustrați care habar aveți de ceea ce vorbiți! Este o femeie ca toate celelalte femei, cu bune și cu rele, nici o femeie nu este ideală! Așa că terminați cu prostiile și aveți grija de ce este în ograda voastră!



Eu pe 04 Februarie 2023, 09:22
#7
Un oraș cu oameni LAȘI,RĂI și PUTUROSI
Eu daca as fii in aceasta situație în locul acestei femei as da in judecata luând ip de la acest site care este foarte ușor și legal și sai de-a in judecată barem sa le ceara bani pentru aceste jigniri...să-i facă să-și vândă casele pentru a platii pentru aceste vorbe care ai afectează și viața și familia ....

Și încă ceva am i întrebare voi la voi in familie v-ați întrebat vreodată despre viața soției sau a fetelor voastre cum a fost pe aici prin acest oraș??? SA VA FIE RUSINE UNORA .. VEDETI DOAR IN CUTEA ALTORA..

Așa se poate scrie despre noi toți c...lor masculine...sa vă fie rusine și aveți-vă grijă de soarta și viața voastră...nu-i frumos și voi aveți copii și nu le-ar placea să audă despre viața soțiilor voastre de dinainte sau a copilelor voastre
Unu pe 03 Februarie 2023, 23:00
#6
Cititorul sait.
Lemnele au mers la cei plătiți de Primarie6la Social dar cu VILE SI MASINI NEGRE MERCEDES.

TRĂIASCĂ PRIMARUL SI ACOLIȚI LUI .(tot înainte ma dandru Pioner.)

SUCES IN NOILE ALEGERI LA INTREPRINDEREA CARE ANGAJEAZĂ ZILNIC ȘI NU DĂ PE NIMENI AFARĂ .locația:peste drum de stadionul orașului (nu al vostru).!!!!@@??
Turnean pe 03 Februarie 2023, 15:02
#5
Get-beget
Nu ne m-ai vindecă nimeni!!!Ne meritam soarta,am avut atâtea ocazii să scăpăm de această gașcă care au distrus orașul și nu am făcut-o. Apopo,unde s-au dus lemnele care s-au tăiat la a-urile de pe Vlad Țepeș?
Relu pe 03 Februarie 2023, 12:59
#4
P cwrvă ieftină
Cea mai libidinoasa femeie din oraș și cea mai c..vă s-ar fete cu toți pentru câțiva bănișori
Moraru pe 03 Februarie 2023, 12:33
#3
Competentă
Ce se întîmplă la primăria turnu s-a intimplat și in celelalte instituții unde a avut controlul Dragnea și acoliții lui .,”iar dezastru a fost și mai mare in Teleorman pe acolo pe unde a trecut și fiul luo Dragnea,alături de Ilie dragne,care au distrus tot pe ce a pus mina,ultima realizare fiind ferma salcia unde și datorită directorului economic Muncitori de la abator și-au dat demisiile întrucât nu au fost plataiti conform strategiile social democrate al lui Liviu Dragnea .
Un taran raspunde Turneanului pe 03 Februarie 2023, 09:43
#2
Educatie 0,minte putina spre deloc
Oare cate argumente va mai trebuie pentru a va da seama si a intelege ca acel orasel sarac,murdar si in faliment,este plin de coruptie si mediocritate la nivelul conducerii lui?Cate demonstratii de hotie si lipsa de pricepere va mai sunt necesare pentru a intelege cine va conduce cu adevarat,si cine sunt cei ce va fac praf banii stransi cu greu la bugetul local?Dupa atatia ani de asazisa democratie si libertate,cu totii remarcam activitatea unitatilor de invatamant,a celor de sanatate,a felului in care este administrat domeniul public si grija fata de cetatenii platitori de taxe si impozite.In aceste conditii,tot de la acesti conducatori mincinosi si hoti,impreuna cu droaia de angajati pe relatii si interese de partid,aveti pretentia si dorinta sa va conduca pe mai departe,sa va decida destinele si sa va zambeasca fals odata la 4 ani atunci cand vin sa va cera votul?Imposibil sa vedeti o schimbare reala in bine in viata voastra.La ei,da,vedem prosperitatea si veniturile pe care le au.
Turnean pe 03 Februarie 2023, 08:39
#1
rău
Sa-i mincati p***da Ionelei, ca nu mai puteți de ea, nu mai aveți ce sa scrieți, s-au terminat subiectele.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.