Sa invatam de la Kaufland. PSD-istii sunt straini de interesele tarii - exporta oi vii la arabi, nu vrea sa le abatorizeze

03 Februarie 2023, 07:26 | 691 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Miorite

Cata hotie, parsivitate, smecherie, e in comunicatul PSD. In loc sa castige romanii si Romania, PSD-istii isi iau comisionul de la arabi.

E la fel cum samsarii de animale vin si isi bat joc de un crescator amarat. Mai bine o tai si o mananc decat sa o dau pe nimic.

La nivelul unei tari se pot rezolva mult mai usor problemele, dar nu se doreste. 

PSD va solicita în cadrul Coaliţiei de guvernare respingerea proiectului de lege iniţiat de fostul premier Florin Cîţu şi de fostul ministru de Interne, Marcel Vela, prin care se propune interzicerea exportului animalelor vii către statele terţe Uniunii Europene.

„Această propunere legislativă demonstrează încă o dată cât de rupţi de realitate sunt iniţiatorii ei şi cât de puţin înţeleg situaţia fermierilor români. O astfel de reglementare ar afecta grav relaţiile comerciale foarte bune pe care România le-a construit în timp cu statele din Orientul Mijlociu, ceea ce ar conduce la intrarea în faliment a multor fermieri români”, a precizat un comunicat al PSD, potrivit Agerpres.
Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Cioban pe 05 Februarie 2023, 00:47
#1
Cioban
Ceea ce face psd face un lucru foarte important, intrucat puterea de cumparare a ovinelor vi este foarte mare din partea tarilor arabe, adjutant astfel crematoria de ovine, lucru demonstrat si pana in prevent ei ne ofera pretul bun si real. Pe cand procentul de vanzarea al ovinelor sacrificate este unul foarte mic, chair nesemnificativ.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.