La Zimnicea, Activistul Buzoian a descoperit cel mai mare cimp de gunoaie din Romania! Circa 150 de hectare!

2 Februarie 2023, 10:13 | 1.170 | 1
Zimnicea
Car Universal

Cel mai tare comisar de mediu activeaza in afara Garzii de Mediu Teleorman, patronata de pesedista Dana Banu!

Atit de pesedista ca nu a remarcat la Zimnicea pesedistului Petrica Pirvu, ca in loc de culturi agricole, pe cimpuri se cultiva gunoaie! Circa 150 de hectare!

Atit de rosie este acesta pesedista ca, inchide ochii si la faptul monumentul istoric ''cetatea" de pe cimpul mortii a devenit groapa de gunoi!

Atit de pesedista este comisareasa sefa incit ar bea apa si din piriul Pasarea, plin de gunoaie! Daca ar bea apa! Mai bine cafea, tutun si cola, caci institutia condusa de ea a primit numele de Cafeneaua GNM!
E bine sa a venit Politia sa faca dosar penal pentru incendierea si ingroparea gunoaielor si pompierii sa stinga focul!

Garda de Mediu-Dana Banu PFA asteapta sesizare scrisa!

1 comentariu Comentează

  • #1
    un cetatean turmentat de abureala primariei pe 2 Februarie 2023, 11:16
    abur
    Politia sesizata a venit si rezolvat promt sesizarea. operatia a reusit si reclamantul mort. In zimnicea daca vrei dreptate trebuie sa o faci cu parul.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.