Din puta gindirii pesediste: "Mai bine gazat, decit pulanit!"

30 Ianuarie 2023, 09:18 | 1112 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Carmen

Asa a grait, in stil dragnist, secretara de scoala generala Carmen Dan la tembelizor, ajunsa ministra de interne in pantalonii lui Aghiuta!

Se pare ca dupa monoloagele lui Liviuta la televizor, urmeaza defilarea amantelor!
Carmencita ne-a explicat ca la 10 august 2018 ea era in concediu de odihna, asa ca si-a delegat competentele! La fel si prim-ministra Viorica Dancila si primarita generala Gabriela Vrinceanu-Firea-Pandele! Toata lumea era in concediu cu Liviuta la Belina, unde se reunise haremul de panarame si pupincuristi!

Competentele unei secretare de scoala, unei profesoare de liceu tehnologic si a unei stiriste-tiriste au dat nastere represiunii brutale impotriva protestarilor pasnici din Piata Victoriei!

Sau cum spunea Carmencita Dragnea: "Statul de drept era in concediu de odihna, fiind luna august, asa ca si-a facut de cap statul paralel!!!"

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
y pe 31 Ianuarie 2023, 10:54
#2
pt x
Dragnea a avut-o pe Carmen Daniela Dan! Tu macar i-ai mirosit-o?
X pe 30 Ianuarie 2023, 18:55
#1
P.comentariu
Fosta Ministru nu era în concediu era la ministerul de interne și urmarea evenimentele dirijate de Coldea și acoliții sai cu trupe bene pregătite pentru scandal .(cel care a scris articolul a văzut la TV. Și să iasă în evidenta a scris și el un articol. Este de la P.N.L & U.S.R.

poate apuca și el un loc în C.L.)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.