Mafia PSD Olt - Cumnatii Marius Oprescu si Nicusor Rada, presedintele CJ Olt si primarul din Piatra-Olt, vor sa scoata izlazul Enosesti din circuitul agricol si sa-l transforme in balastiera

30 Ianuarie 2023, 08:25 | 820 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Oprescu si Nicusor

După ce că mai avem circa 30 la sută din suprafața agricolă a țării ocupată cu micii fermieri, care fac o agricultură doar de subzistență, nu mare lucru, de pe o zi pe alta, ci nu conform literaturii de specialitate în agricultura actuală, care spune clar că o agricultură cu rezultate foarte bune se face numai prin asociații mari, cu terenuri extinse, tehnologie computerizată și conectată la sateliți și un sistem de irigații cat mai extins, acum cetățenii din Piatra-Olt, cât și din restul țării trebuie să suporte voința malefică a unui baron local ca Marius Oprescu, să nu mai poată să își hrănească animalele pe izlazul Enosesti sau T126 extravilan Piatra Olt și să nu mai realizeze agricultură pentru producția de alimente, ca să producă oamenii lui balast, care îi va aduce mulți bani în buzunar, lui și familiei sale, cât și lui Nicușor Rada și Adrian Iordache.

Bani cu care dumnealui și ceilalți doi, vor putea să își cumpere alimente animale și vegetale, aduse din importuri pe bani multi de statul român, găsite în supermarket, din Germania, Austria și Olanda! Țări care ne-au dat cu flit și ne-au închis ușa Schengen!… Pentru că noi nu mai suntem în stare, prin trepădușii ăștia, să producem nimic, pe pământul nostru binecuvântat de Dumnezeu! Dacă noi nu ne respectăm țara, cu un pământ agricol foarte fertil, atunci străinii să vină, să aibă grijă de noi, dragă d-nule Marius Oprescu, Nicușor Rada, Adrian Iordache?

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
. pe 30 Ianuarie 2023, 14:53
#1
,
Și ce ne interesează pe noi, turnenii ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.