Cetatea Turnu Magurele a transferat un portar din Camerun

28 Ianuarie 2023 | 1448 vizualizări | 7 comentarii
Portar
Portar

La Turnu Magurele nu se gasesc nici portari.

Noi nu suntem de acord cu niciun transfer la Cetatea. Nu este  o prioritate pentru oras. Banii trebuie investiti in grupele de copii si juniori. Sportul de echipa trebuie sa creasca odata cu orasul, nu trebuie umflat artificial cu bani publici.

Primaria vrea sa castige electoral de pe urma acestei echipe.

Nu sunt atacanti si mijlocasi, dar nici portari nu sunt?! Jignire la adresa tinerilor din aceasta zona: Primaria nu gaseste fotbalisti destul de buni pentru asa-zise proiecte ambitioase.

Spectatori nu aveti pentru ca nu au ce sa vada. Cati titulari sunt din zona Turnu Magurele?! Fotbalistii transferati la acest nivel sunt foarte slabi. Singura solutie e formarea de jucatori tineri. 

Comentarii (7) Adaugă comentariu
Mitică pe 30 Ianuarie 2023, 06:05
#7
Lui Florea
Papițoiule, vezi că învurci borcanele și mănânci kkt. Becheanu nu este la liberali ci la PMP-ul lui Murex. Pe de altă parte, haita aia de PSD-iști de pe lista lui Crăcea ce sunt? Nu tot milogi? Cine pe cine a trădat? Ce căuta Necea la PNL? Dar Simionescu? Și încă ceva: dacă nu semna Becheanu, Cetatea nu putea fi preluată de Primărie.
Suporteri Cetatea pe 29 Ianuarie 2023, 10:42
#6
Cel mai bun președinte
Noi suporterii susținem pe Ionut Babadac
Catalin,de mandrie este plin pe 29 Ianuarie 2023, 09:42
#5
Cate sporturi se mai practica in oras?
Ni se spune mereu ca nu sunt bani pentru diferite cauze,unele chiar de interes public si de mare necesitate,iar banii nostri merg pe salariile unor personaje care nu au nimic comun cu performanta si miscarea sportiva,si care bani nici macar nu raman in oras.Care este adevaratul motiv pentru care e sustinut doar fotbalul?Azi,la umbra unor autoritati total habarniste si complice cu unii dintre cetateni,se practica numai abandonul scolar,prezenta la pacanele si pariuri spotive,proxenetismul,camataria si alte indeletniciri demne de un viitor mai bun pentru generatiile viitoare.Ceva ce trebuie sa aduca plus valoare nu intra in planurile conducatorilor nostri.Asteptam cu mare nerabdare si interes alegerile viitoare.
Florea pe 29 Ianuarie 2023, 08:52
#4
Fară cuvinte
Becheanu asta cine e ???Nu cumva era printre penelisti care al înjură pe primar pe aici pe centru ....și-a făcut pomana și a angajat o grămadă de penelisti milogi care au trădat partidul ....te vinde pe doi arginți
Lider pe 28 Ianuarie 2023, 21:23
#3
Pentru primar
Cei care au tinut vechea Cetatea in viață au fost marginalizati si adusi toti proveniții ! Ei au tinut echipa cand Dragnea i- a dat afară de pe stadion ! Lu ' Becheanu putea să îi dea si lui o mică functie in cadrul echipei , nu adusi toti care a vrut Babadac !
Eu pe 28 Ianuarie 2023, 17:32
#2
Cetățean al acestui oraș
Susțin în totalitate ceea ce este scris mai sus, avem copii talentați în Turnu Măgurele și zonele limitrofe.Tot ceea ce trebuie făcut este sa I găsim și sa le acordam încredere.Nu ne încălzește cu nimic faptul ca vin toți camerunezii sa joace pentru acest oraș.Vrem sa venim la stadion de drag, sa ne înc*rajăm localnicii, nu camerunezii.Rusine co ducerii primăriei ca accepta ca alt intrus al orașului, Babadag, sa facă cărțile la echipă.Este stadionul turnenilor și asa va rămâne.Se pare ca va mulțumiți cu 10 suporteri.Asa veți rămâne dacă nu se schimba ceva.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.