Guvernul ne da teapa, marirea salariului e depasita de inflatie. Leul trebuie sa creasca in valoare, nu in volum

24 Ianuarie 2023, 15:14 | 626 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Teapa

Marirea salariului functioneaza ca o supapa de presiune la comanda Guvernului. Cand creste nemultumirea poporului, guvernantii cresc salariile.

Singura, adevarata, solutie e cresterea valorii banilor, nu marirea volumului de masa monetara, care duce la cresterea inflatiei. Valoarea banilor creste prin dezvoltarea economiei.

Cei cu salariul minim sunt afectati cel mai mult de cresterea pretului la alimente. Cresterea pretului la alimente a fost de 22%, iar salariul minin a crescut cu 17,6. Anul trecut a fost o crestere negativa de 3,2%.

In Germania a fost o inflatie de 10% si o crestere a salariului de 20%. Japonia, un alt exemplu pozitiv, mareste foarte rar salariul. Guvernantii nostri isi ascund incompetenta prin umflarea salariului. 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Mos Ion Roata pe 24 Ianuarie 2023, 16:30
#1
TREZITI-VA ROMANI!
Sa votati in continuare aceiasi gaselnita falimentara USL,iar tepele vor fi din ce in ce mai dese si mai dezastruase pentru oameni si tara.Niciuna dintre formatiunile care au facut parte pana acum din Parlamentul si Guvernul Romaniei nu merita niciun vot pe viitor.Cu atat mai mult toxica si tradatoarea alianta PSD & PNL,atarnata de vesnicul si toxicul UDMR.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.