Primaria Turnu Magurele vrea sa digitalizeze saracia. Nasa lui Alfred Simonis are o firma specializata. Economia si locurile de munca sunt la capitolul diverse

21 Ianuarie 2023, 07:46 | 1137 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele

În cadrul proiectului „Turnu Măgurele Digital”, încheiat între Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capacitate Administrativă și UAT Municipiul Turnu Măgurele, pentru subactivitatea A.2.1. Consultanță IT , a fost elaborat raportul de analiză asupra proceselor/nevoilor specifice privind digitalizarea proceselor. Raportul de analiză va sta la baza elaborării caietului de sarcini pentru sistemul informatic, având în vedere că nivelul tehnic necesar este foarte ridicat.

Mai mult aici si aici si aici

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Stefan pe 23 Ianuarie 2023, 11:51
#4
Fapte nu vorbe
Hai sa nu inghitim chiar orice ne spun autoritatile locale.Aceasta campanie de digitalizare este un proiect la nivel national,iar demararea si desfasurarea lui nu este nicidecum un merit al celor din Primarie sau Consiliu Judetean.Acest proiect este similar,ca amploare si importanta,ca si cel de reabilitare si anvelopare a tuturor locuintelor din fiecare asezare urbana.A auzit Primaria Turnu Magurele de astfel de proiect?In viitorul foarte apropiat,tot Conducerea Primariei Turnu Magurele,se va impauna cu noi proiecte,gen construirea unei noi hidrocentrale pe Olt.A-III-a oara se vor bate niste tarusi si se vor lauda unii politicieni cu tot felul de merite si grozavii.Sa vedeti atunci campanie plina de promisiuni si propaganda politica nerusinata.
Da,nu se va schimba nimic pe 22 Ianuarie 2023, 09:43
#3
Pentru #1Sunt surzi si orbi la nevoile voastre
Primaria va functiona lafel,cu multi angajati nepregatiti,exact ca politistii angajati din sursa externa,intrati in sistem numai prin relatii,trafic de influenta si spaga.Voi,cetatenii,nu trebuie decat sa va platiti taxele si impozitele la timp si fara prea multe comentarii.Nu conteaza daca aveti sau nu.Dupa care sa mergeti la vot si sa votati asa cum ati facut-o si pana acum,adica sa ascultati de cei ce va arunca zilnic cate o gogoasa cu ceva,va fura si va mint cu nerusinare si tupeu.Dormiti,si va veti trezi in bezna si pustiu.
Feliz natal pe 21 Ianuarie 2023, 20:28
#2
Simonis
Atit de prost am fost (feliz natal) incit l-am promovat pe simonis valutistul iar el mi -a tras-o alături de colacul care m-a plimbat in bArca la Belina .
Avem mai multi trantori decat albine pe 21 Ianuarie 2023, 09:25
#1
Eficientizarea muncii si la bugetari
Cu aceasta mult promisa digitalizare speram ca vor disparea si multe dintre posturile celor ce taie cu spor frunza la caini prin Primaria Turnu Magurele si prin celelalte institutii bugetare ale statului subordonate politicului de rahat din Romania.Un prim pas corect si cu o fireasca transparenta este si publicarea organigramei Primariei Turnu Magurele,impreuna cu salariul aferent fiecarui angajat,si publicata in Ecouri Dunarene si pe site-ul primariei.Dupa care sa vedeti si adevaratele ecouri din partea cetatenilor.Speranta autoritatilor la multimea de voturi aduse de droaia de angajati la stat va trebui uitata,iar numarul celor ce au votat numai pomeni si promisiuni neonorate atatia ani,se va diminua considerabil pana in anul electoral 2024.Nu suntem cu totii o natie de prosti si de asistati social.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.