Fiica directorului RAADPFL Craiova fuse prinsa drogata la volan. Fuse, fuse si e cam groasa!

17 Ianuarie 2023, 20:53 | 1230 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
La volan

Una dintre fiicele directorului general al Regiei de Autonome de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova, Adinel Ilinca, a fost prinsă circulând la volanul unui autoturism sub influența drogurilor, în timpul unei razii ample a lucrătorilor IPJ Dolj desfășurată sâmbăta trecută în Craiova.

Tânăra, în vârstă de 24 de ani, conducea în seara de 14 ianuarie, pe Str. Brestei, când a fost oprită de un echipaj de poliție. A fost testată cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de metamfetamine. De asemenea, asupra conducătoarei auto a fost găsită și o punguță cu o substanță vegetală de culoare verde și două plicuri în care se afla o substanță pulverulentă de culoare albă, precum și o jumătate de țigară confecționată artizanal.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele șoferiței, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe şi deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu.

De la sursa

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.